Έχει κάνει τόσα πολλά στις εννέα σεζόν που βρίσκεται στο NBA, που πλέον όλοι θεωρούν δεδομένη την κυριαρχία του. Ο ίδιος δεν θέλει να τον αποκαλούν “κορυφαίο παίκτη στον κόσμο“, αλλά με εμφανίσεις σαν αυτή που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/2) απέναντι στους Πέισερς, είναι και ας μην του αρέσει να το ακούει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 50 πόντους από 21 σουτ (15/18 δίποντα, 2/3 τρίποντα), είχε 14/18 βολές, αν έβαζε και το τελευταίο ζευγάρι που εκτέλεσε θα ισοφάριζε το ρεκόρ καριέρας του! Γέμισε την στατιστική του με 14 ριμπάουντ (10 αμυντικά – 4 επιθετικά) και 4 ασίστ στα 36 λεπτά που έμεινε στο παρκέ και όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό, θα μπορούσε να έχει συνδυάσει αυτή την μεγαλειώδη βραδιά και με το triple-double. Έφτιαξε πολλά ανοιχτά σουτ για τους συμπαίκτες του, όμως ο Μπόμπι Πόρτις είχε 0/5 τρίποντα, ο Γκρέισον Άλεν 1/4, ο Τζόρνταν Νουόρα 1/4 και συνολικά το Μιλγουόκι 10/29.

Αυτή ήταν η 17η φορά που παίκτης των Μπακς πέτυχε τουλάχιστον 50 πόντους, με τον Αντετοκούνμπο να γράφει όμως ένα απίθανο ρεκόρ καθώς από αυτές τις 17 βραδιές, η δική του ήταν η πιο αποτελεσματική επειδή σούταρε με το εξωφρενικό 80.9%. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τα καρφώματα, τα λέι-απ, τα mid-range, τα turnarounds, τα fadeaways και τα τρίποντα, ο Γιάννης έκανε και μία συγκλονιστική βουτιά πέντε λεπτά πριν από το φινάλε, με την διαφορά στους 12 πόντους, για να λάβει το ζεστό χειροκρότημα των θεατών στο Fiserv Forum.