Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λεμεσού. Τα αγωνιστικά, το ματς με την Δόξα, το γήπεδο και όχι μόνο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τον αγώνα με την Δόξα: «Είναι η συνέχεια ενός δύσκολου προγράμματος, προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την Δόξα, με στόχο να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων του παιχνιδιού. Είναι πολύ νωρίς, δεν θα ήμαστε σοβαροί να αυτοαποκαλούμαστε το πρώτο φαβορί με 14 παιχνίδια να απομένουν, γνωρίζουμε πως υπάρχει αρκετός δρόμος. Δεν παίζουμε μόνοι μας, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Αν κερδίζεις εσύ, τότε δεν σε νοιάζουν τι κάνουν οι άλλοι».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Τζουμ θα είναι αποστολή, μετράει αντίστροφα ο Κατελάρης, είναι στα μισά της αποθεραπείας τους ο Νταμπό και ο Ζράντι. Θα είναι εκτός αυτοί οι δύο, Μαλεκκίδης και Αλεσάμι. Θα είναι μαζί μας οι Ονγκεντά και Αυλωνίτης, ενώ σε καλύτερη ετοιμότητα θα είναι οι Πίττας και Ντιγκινί. Αγωνιστικά είναι έτοιμος ο Ονγκεντά, όμως όλοι περιμένουν την σειρά τους. Θα χρειαστεί υπομονή με τον Βούκασιν Γιοβάνοβιτς και τον τραυματισμό του».
Για το θέμα με την χωρητικότητα του γηπέδου Λεμεσού: «Τα νεότερα θα προκύψουν την Δευτέρα στη συνάντηση των προέδρων με τον ΠτΔ. Υπάρχει έμπρακτη στήριξη, τόσο από τον πρόεδρο του ΚΟΑ, όσο και από τον ΠτΔ. Η Λεμεσός ποδοσφαιρικά σε υποδομές είναι 40 χρόνια πίσω, μας αξίζει αυτό το γήπεδο. Δεν έχει διαφοροποιηθεί τίποτα, περιμένουμε την τελική χωρητικότητα του σταδίου. Οι υπόλοιποι δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε τα χρονοδιαγράμματα, όλα θα γίνουν στην ώρα τους».
Για την έφεση του αγώνα με την ΑΕΚ: «Τα χειρίζεται όλα αυτά το νομικό μας επιτελείο. Περιμένουμε την απόφαση. Μόλις την έχουμε, θα υπάρξει τοποθέτηση από το νομικό μας επιτελείο. Εγώ δεν θέλω να τοποθετηθώ».
Για τα θέματα διαιτησίας: «Καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο, όπως και για τους διαιτητές».