Πρώτη επίσημη αντίδραση από τον Απόλλωνα μετά την απόφαση του Εφετείου. Δια μέσου του εκπροσώπου τύπου του, Φανούριο Κωνσταντίνου, οι «γαλάζιοι» αναφέρθηκαν σε αυτή την απόφαση με δηλώσεις τους στον Super Sport FM 104.0.
«Για να είμαστε ειλικρινείς υποδεχτήκαμε με μεγάλη ψυχραιμία την απόφαση του εφετείου χωρίς να μπαίνουμε στην διαδικασία τοποθετήσεων, διότι δεν γνωρίζουμε το σκεπτικό της απόφασης και σύμφωνα με το σκεπτικό θα τοποθετηθούμε. Ο Απόλλωνας είναι ομάδα με ήθος η οποίος παρά την απόφαση διατηρεί χαμηλούς τόνους. Για μια υπόθεση που δικάστηκε σε δυο περιπτώσεις με αντίθετη απόφαση όπου η ομάδα που δεν επωφελείται είναι ο Απόλλωνας. Η υπόθεση για εμάς έχει κλείσει, υπάρχει ηρεμία και συνάμα συσπείρωση και με θετική ενέργεια προετοιμαζόμαστε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η προσοχή μας είναι στην ΑΕΛ, από τον κύριο Τσόρνιγκερ μέχρι τον τελευταίο οπαδό μας στον πλανήτη, με πολύ μεγάλη ηρεμία. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους βαθμούς για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».
Για το αν έχει κλείσει η υπόθεση με την απόφαση του Εφετείο: «Για εμάς έχει κλείσει η υπόθεση και μας έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη συσπείρωση. Πρέπει να έχουμε θετική ενέργεια. Έχουμε ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Υπάρχει απεριόριστος σεβασμός στη συμπολίτισσα, είναι στο 50-50 ο αγώνας και θα παλέψουμε παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα».