Για τη νίκη επί της Δόξας, την πρωτιά στη βαθμολογία και τη συνέχεια μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για το ματς στο Μακάρειο: «Η Δόξα μας έβαλε δύσκολα στο 1-0, όμως όταν σκοράραμε το δεύτερο γκολ όλα πήραν το δρόμο τους. Πετύχαμε και τρίτο γκολ κι απ’ εκεί και πέρα κάναμε συντήρηση δυνάμεων».

-Για τον Τσόρνιγκερ: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για μας. Έχει κάνει τρομερή δουλειά, δυσκολεύτηκε αφάνταστα στην αρχή γιατί είχε πολλούς καινούριους παίκτες. Η ομάδα προγραμματισμού έκανε πολύ καλή δουλειά, υπάρχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ. Η μαγκιά του κ. Τσόρνινγκερ είναι η δουλειά που γίνεται στο Κολόσσι και η ενεργοποίηση όλων των παικτών. Είναι δίκαιος με άλλος, έχει άγνοια από… βιογραφικά».

-Για το ότι ο Απόλλωνας θεωρείται το φαβορί για τον τίτλο: «Δεν κρίθηκε απολύτως τίποτα. Δεν σημαίνει τίποτα η παρουσία μας στην πρώτη θέση, συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ταπεινότητα. Χάσαμε πρωταθλήματα την προτελευταία και την τελευταία αγωνιστική.

-Σχόλιο για τον πρόεδρο: «Ο κ. Κίρζης είναι διαφορετικός πρόεδρος, δεν έχει σχέση με την κυπριακή πραγματικότητα. Δίνει πίστωση χρόνου στους προπονητές, δεν τους αλλάζουμε με σχετική ευκολία».

-Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Έχουμε απεριόριστο σεβασμό στην ΑΕΛ, γνωρίζουμε ότι θα μας βάλει δύσκολα. Θα έχουμε τουλάχιστον δώδεκα απουσίες».

-Για την απόφαση του Εφετείου: «Τα μακρά κοντά ήρθαν, σήμερα θα γνωρίζουμε την απόφαση».

-Τι άλλαξε φέτος στον Απόλλωνα: «Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά έχουν αλλάξει λίγα και σημαντικά. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Τσόρνιγκερ, ήθελε να αποβάλει το παρελθόν. Δεχθήκαμε τον αποκλεισμό από τη Ζίλινα και δεν συζητήθηκε το ότι τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν στους ομίλους. Έγινε μία πραγματικά καινούρια αρχή».