Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, σχετικά με την απόφαση του Εφετείου αλλά και το σημερινό παιχνίδι.

Για την απόφαση του Εφετείου: «Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι, μετά από μία ομόφωνη απόφαση. Πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας και στο νομικό μας τμήμα και στον Ιωσήφ Φράγκο που είναι μέλος του δ.σ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο όπου θα μιλήσει όλο το δ.σ. Μη ξεχνάμε ότι δεν πήραμε βαθμούς που είχαμε χάσει, πήραμε βαθμούς που είχαμε πάρει στο γήπεδο. Κερδίσαμε εντός και εκτός έδρας τον Απόλλωνα».

Για τα τελευταία αποτελέσματα: «Δεν μπορεί να είμαστε ικανοποιημένοι για το ότι χάσαμε βαθμούς το τελευταίο διάστημα. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας δεν έχει χαθεί. Το ζητούμενο είναι σήμερα να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πάντα είχαμε πίστη στην ομάδα μας. Δεν έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στους παίκτες της ομάδας μας και είναι στα πόδια τους να φτιάξουμε την κατάσταση».

Για την ανάρτησή του στα social media με το… 3-1: «Ήταν το σκορ του πρώτου αγώνα. Πετύχαμε άλλο ένα γκολ χθες».