Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφόρου, εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης για την επόμενη ημέρα του αγώνα με την Πάφος FC και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Το 0-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Αυτό που μένει στο τέλος είναι ότι προκριθήκαμε. Όταν διεκδικούμε κάτι σε οποιαδήποτε διοργάνωση και στην προκειμένη στο κύπελλο, δεν μας φτάνει η παρουσία στα προημιτελικά  ημιτελικά και δεν διεκδικούμε τίποτε άλλο πέραν από το τρόπαιο».
Για τον Εσκοβάλ, το ντεμπούτο του και τις μεταγραφές: «Ο Εσκοβάλ είναι ένα παιδί που μπορεί να βοηθήσει σε δύο θέσεις. Μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός και στο δεξί άκρο. Χθες τον είχε στην αποστολή ο προπονητής και τον είδαμε να αγωνίζεται. Θα τον κρίνουμε στην πορεία. Για τις μεταγραφές, το ότι αγωνίζονται και οι τρεις, ήταν από τα κριτήρια της επιλογής του προπονητή, να μας βοηθήσουν άμεσα. Ο προπονητής ήθελε ποδοσφαιριστές που από την πρώτη ημέρα θα είναι στη διάθεσή του.
Για τον Πόποβιτς: «Θα δούμε για τον Πόποβιτς και το ματς της Κυριακής Θα τον εξετάσει το ιατρικό επιτελείο. Ήταν και στα πλαίσια της πρόληψης η αντικατάστασή του. Από τη στιγμή που ένιωσε ενόχληση, δεν χρειαζόταν να ρισκάρουμε».
Για το στόχο στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος: «Εμείς θα κατέβουμε να πα΄ρουμε και τους 15 βαθμούς. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο το έργο και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Για την κίνηση με τη φιλοξενία των οπαδών της Πάφος FC στα VΙP: «Η αλήθεια είναι ότι προέκυψε βροχόπτωση και άνεμοι λίγο πριν το παιχνίδι. Δεν είχαμε τα φαινόμενα που υπήρχαν στην Λευκωσία όμως όταν αντιληφθήκαμε ότι οι φίλαθλοι της Πάφου FC ήταν τόσοι που θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν σε κάποιο θεωρείο, τους είπαμε να μετακινηθούν. Δεν είναι κάτι που πρέπει να υπερπροβάλλουμε. Θα πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα αυτά τα πράγματα».
Για τον κόσμο στην Πάφο: «Από σήμερα θα είναι ελεύθερη η προπώληση. Περιμένουμε τον κόσμο να εξαντλήσει τα εισιτήρια και να είναι μαζί μας».