Στην 1η χρονιά όταν το πλάνο δεν δούλεψε καθόλου σωστά και συγκεκριμένα το 2018-19, χρειάστηκαν  γενναίες αποφάσεις από τη διοίκηση Παπασταύρου οι οποίες όμως είχαν παρθεί και έφεραν εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με αποκορύφωμα την εξαιρετική 2ετία 2019-21 σε Κύπρο και Ευρώπη.
Μπαίνοντας όμως στην 4η του χρονιά, ο Σταύρος Παπασταύρου, είναι ενώπιον μίας νέας μεγάλης αγωνιστικής κρίσης που τον υποχρεώνει να λάβει αποφάσεις τέτοιες, ώστε να μην υποπέσει σε λάθη.
Ειδικά, η επιλογή προπονητή, απαγορεύει το λάθος. Ήδη, υπάρχει πίεση από τον κόσμο ώστε να δει ξανά την ομάδα του, όπως τη θέλει και η πίεση αγγίζει πλέον και τη διοίκηση αφού είναι αλήθεια ότι πέρασε από την αποθέωση στην αμφισβήτηση.
Σαφώς και έχουν γίνει λάθη για να καταλήξει σήμερα η ομάδα εδώ που βρίσκεται. Είτε τα λάθη έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό σκηνικό, όπως αυτό εξελίχθηκε αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είτε με τη γενικότερη διαχείριση.
Στη σημερινή Ομόνοια, είναι αλήθεια,  λείπει ένας Νεόφυτος Λάρκου. Αυτός είχε κληθεί να διαχειριστεί την αγωνιστική κρίση στις αρχές του 2019 και έλαβε ριζοσπαστικές αποφάσεις που έφεραν τα γνωστά αποτελέσματα.
Τι θα κάνει όμως σήμερα ο κύριος Παπασταύρου; Ποιον ή ποιους θα εμπιστευθεί για να αναλάβουν το ρόλο του Λάρκου και να αποφασιστεί ο διάδοχος του Μπεργκ καθώς και για άλλους τομείς της ομάδας;
Λέγεται ότι θα το πάρει πάνω του ο πρόεδρος, σε συνεργασία με ορισμένα στελέχη της ομάδας και της διοίκησης.
Σίγουρα, δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα για τη διοίκηση. Μπορεί όμως με σωστές αποφάσεις να γυρίσει το σκηνικό.