Η Ανόρθωση ενημέρωσε επισήμως πως ο Γκιόργκι Λόρια υπέστη ελαφριά θλάση και η κατάστασή του θα αξιολογείται συνεχώς. Ασφαλώς το ερώτημα από την πλευρά του κόσμου είναι κατά πόσον υπάρχει περίπτωση να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πλην συγκλονιστικού απροόπτου, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας υπέστη ουσιαστικά θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό (α’ βαθμού θεωρείται το απλό τράβηγμα). Στη χειρότερη περίπτωση, σε έναν τέτοιο τραυματισμό μένεις εκτός για περίπου δύο βδομάδες. Επαναλαμβάνουμε, στη χειρότερη. Δεν αποκλείεται ωστόσο να ξεπεραστεί το πρόβλημα και νωρίτερα, αναλόγως του οργανισμού του κάθε ποδοσφαιριστή.
Ο Λόρια μοιάζει δύσκολο έως και απίθανο να αγωνιστεί στην πρεμιέρα των πλέι οφ με την ΑΕΚ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ την Τετάρτη, 9 Μαρτίου. Αν δεν υποχωρήσει ωστόσο το τραύμα, τότε θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.
ΒΕΡΧΟΒΕΤΣ: Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Σλοβένος μέσος. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες μέρες. Αν το προσεχές διήμερο καταφέρει να ανεβάσει ρυθμούς τότε πιθανόν να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλιώς η επιστροφή του θα πραγματοποιηθεί στο ματς κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ: Κορρέα και Ρισβάνης αποτελούν τις επιπλέον επιλογές για τον Τιμούρ Κετσπάγια καθώς εξέτισαν την ποινή τους. Θυμίζουμε ότι ο Αρτυματάς θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα άρα παίζει με την ΑΕΚ. Εκτός είναι ο τραυματίας Ντέλετιτς.

Ανδρέας Βεντούρης