Όπως γράψαμε από την Τρίτη το πρωί, αναμένονται εξελίξεις στην ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας με την τάση να είναι το τέλος της συνεργασίας μαζί με τον Ισπανό προπονητή Λούκα Αλκαράθ.
Τα αποτελέσματα και γενικά η απόδοση της ομάδας στους περισσότερους αγώνες με αυτόν στον πάγκο, κρίνονται σε τέτοιο βαθμό που δεν αφήνουν άλλο περιθώριο να μείνει στον πάγκο της ομάδας, έστω αν δεν συμπλήρωσε ακόμα δύο μήνες.
Το επόμενο βήμα, είναι να βρεθεί τρόπος για να βγει το διαζύγιο με τον Ισπανό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.
Σήμερα Τετάρτη, δόθηκε ρεπό στους παίκτες και από την Πέμπτη αρχίζουν οι προπονήσεις για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ την ερχόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ.
Ότι είναι να γίνει, αναμένεται εντός της ημέρας, ώστε από την Πέμπτη να προπονηθούν οι παίκτες με άλλο προπονητή.
Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι προσεγγίστηκε ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος όμως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.
Έγινε επίσης βολιδοσκόπηση στο Γιάννη Πετράκη που είναι στην Αθήνα και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που δεν του επιτρέπει στις επόμενες 2-3 βδομάδες να δουλέψει και έτσι επί τους παρόντος δεν τίθεται θέμα επανόδου του.
Κάποιοι μάλιστα, εισηγήθηκαν και την επιστροφή του Γιώργου Πετράκη ο οποίος είναι ακόμα στην Κύπρο, αλλά χωρίς να γίνει το επόμενο βήμα.
Γίνεται επίσης σκέψη για τον Χρύση Μιχαήλ αλλά δεν έγινε ακόμα κάποια κρούση και ένα σενάριο το οποίο φαντάζει σαν το επικρατέστερο αυτή την στιγμή, είναι να δοθεί η ομάδα στον Κυριάκο Πολυκάρπου για τους δύο επόμενους και καθοριστικούς αγώνες με την ΠΑΕΕΚ και τον Εθνικό Άχνας.
Ο Κυριάκος έχει αναλάβει και άλλες φορές την ομάδα σαν προσωρινή λύση και τυγχάνει σεβασμού από τη διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο.