Τις πολλές τρύπες που είχαν στο ρόστερ τους φρόντισαν να κλείσουν οι ομάδες κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (υπάρχει ένα παράθυρο ανοικτό για ενίσχυση με ανέργους).
Οι πλείστες ομάδες εξάσκησαν το δικαίωμα για τέσσερις προσθήκες, ευελπιστώντας ότι αυτοί που ήρθαν θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Το σίγουρο είναι ότι καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο. Όποιο και αν είναι το βιογραφικό του καθενός, όσα… μπαμ και αν γίνουν, καλή μεταγραφή θα φανεί στο τέλος, σύμφωνα με την απόδοση των ποδοσφαιριστών.
Πάμε να δούμε τι έκαναν οι μεγάλες ομάδες, αλλά και αυτές που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους.
ΑΠΟΛΛΩΝ
Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, έκανε και τις τέσσερις κινήσεις. Αρχικά, ήταν η επανεγγραφή στο ρόστερ του Ντιγκινί, που αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο σκοράρισμα. Ακολούθησαν οι Αλεξάντερ Νόγιοκ και Τάσος Αυλωνίτης, οι οποίοι θα δώσουν λύσεις στα μετόπισθεν, ενώ το καρέ έκλεισε με τον Ερβίν Ονγκεντά, ο οποίος θα δώσει επιπλέον λύσεις στα άκρα της επίθεσης.
ΑΡΗΣ
Τρεις κινήσεις έγιναν από τον Άρη. Οι Μπρόρσον, μετρά ήδη κάποιες συμμετοχές αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας. Ντεμπούτο έκανε ο Γιαμπλόνσκι (μέσος) κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ στο φινάλε των μεταγραφών αποκτήθηκε και ο Ιστβάν Μπογκνάρ που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.
ΑΕΚ
Τέσσερις κινήσεις έκανε και η ΑΕΚ. Ο Γιάκουμπ Λαμπόικο αποκτήθηκε και έκανε ντεμπούτο για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή, ενώ στο φινάλε των μεταγαρφών είχαμε τις προσθήκες των Άλτμαν και Παναδέρο που αγωνίζονται στην μεσοεπιθετική γραμμή. Κίνηση επένδυσης με τον νεαρό Μαρτή.
ΠΑΦΟΣ FC
Καρέ μεταγραφών και για την παφιακή ομάδα. Οι Τάλις και Τόμεσακ αποκτήθηκαν για την μεσοαμυντική γραμμή, ενώ οι Χέσταντ και Χαμάντι για την επιθετική. Ο τελευταίος αποτελεί την πιο ηχηρή προσθήκη, με την ελπίδα να δώσει το κάτι παραπάνω στη γραμμή κρούσης.
ΟΜΟΝΟΙΑ
Από την επανεγγραφή του Ασάντε, πέρασε πολύς καιρός χωρίς προσθήκη. Τελικά στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, οι «πράσινοι» πήραν ακόμα δύο παίκτες στην επιθετική γραμμή, με τους Μάταβζ και Λοβέρα, να καλούνται να δώσουν μια νέα δυναμική στην επίθεση.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Πολλά ήταν τα κενά που έπρεπε να καλυφθούν στην «Κυρία». Οι κινήσεις ολοκληρώθηκαν με τρεις ποδοσφαιριστές να τίθενται στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Νοβότνι, έπιασε ήδη δουλειά στο σκοράρισμα, οι πρώτες ενδείξεις του μέσου, Βερχόβετς είναι θετικές, ενώ ο Εσκοβάλ καλείται να δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή.
ΑΠΟΕΛ
Τρεις προσθήκες, όλες με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Κύπρο. Ο Έσελινγκ αποκτήθηκε από την ΠΑΕΕΚ για να βοηθήσει στην αμυντική γραμμή. Ο Πέδρο φέρνει εμπειρία και ποιοτική λύση στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Σαρφό καλείται να δικαιολογήσει τον μπόλικο θόρυβο που έγινε προς το πρόσωπο του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που αγωνίζεται στο νησί μας.
ΑΕΛ
Είναι η ομάδα που έχει ήδη θετικό αντίκτυπο από τις μεταγραφές Ιανουαρίου. Ο Μέγιερι ανταποκρίνεται στη θέση του τερματοφύλακα, ο Μπαλντέ στο ντεμπούτο του έδιεξε ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στο άκρα της επιθετικής γραμμής, ενώ οι Μαρόσα και Μιλιντσεάνου έπιασαν δουλειά στο σκοράρισμα.