Σε πελατειακές εξελίσσονται οι σχέσεις της Τσέλσι με την Τότεναμ, με τους «μπλε» να νικούν με 2-0 την ομάδα του πρώην τεχνικού τους, Αντόνιο Κοντε. Έτσι έμειναν αήττητοι σε ματς με τα «σπιρούνια» από τις 24/11/18 και βρέθηκαν στο -1 από τη Λίβερπουλ αλλά με δύο ματς περισσότερα.
Πρώτη ήττα του Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ που έμεινε στο -2 από την τετράδα αλλά έχει δυο ματς λιγότερα από τη Γιουνάιτεντ.
Στο 1ο μόλις λεπτό ο Μάουντ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λουκάκου πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι ενώ στο 4’ η κεφαλιά του Χάντσον Οντόι από δύσκολη γωνία, έφυγε μόλις έξω. Στο 32’ μετά από σέντρα του Μάουντ από δεξιά, ο Λουκάκου έπιασε αέρα από ιδανική θέση και στο 38’ ο Σεσενιόν έφυγε στην κόντρα από αριστερά αλλά έκανε κάκιστο τελείωμα.
Στο 40ο λεπτό ο Κέιν σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Άγγλου στον Τιάγκο Σίλβα που είχε μια άστοχη κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 45’. Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47ο λεπτό ο Ζιγές με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 49ο λεπτό ο Γιορίς έβγαλε εντυπωσιακά το νέο σουτ του Ζιγές ενώ στο 55’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάουντ, ο Τιάγκο Σίλβα πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 2-0.
Στο 58’ ο Κέπα μπλόκαρε το γυριστό του Μπερχβάιν ενώ στο 68’ ο Γιορίς έβγαλε το σουτ του Λουκάκου. Στο 86ο λεπτό ο Κέπα έσωσε μετά από κεφαλιά του Κέιν.
ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Τιάγκο Σίλβα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Σαρ, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο (73’ Καντέ), Μάουντ, Ζιγές (90+1’ Σαούλ), Χάντσον Οντόι (87’ Μάρκος Αλόνσο), Λουκάκου
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντέιβις, Ντόχερτι, Σάντσεθ, Τανγκάνγκα (57’ Σκιπ), Χόιμπιεργκ, Ντάιερ, Γουίνκς (89’ Χιλ), Σεσενιόν (56’ Λούκας Μόουρα), Κέιν, Μπερχβάιν

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ