Τα πρώτα αποτελέσματα της Καβάλας στην Super League 2 ήταν απογοητευτικά αφού -έχοντας ένα φτωχό ρόστερ γεμάτο με ερασιτέχνες- δέχτηκε βαριές ήττες (παθητικό 45 γκολ), όμως δεν το βάζει κάτω και φαίνεται πως επιχειρεί να σώσει την παρτίδα.
Αυτό το κάνει μέσω μεταγραφών, με την ομάδα της Μακεδονίας να προχωράει σε αρκετές προσθήκες για να εμφανιστεί ενισχυμένη με το καλημέρα το 2022 και την σημαντικότερη να είναι αυτή του Θοδωρού Βασιλακάκη, που τον ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου (1/1).
Η ανακοίνωση:
Είμαστε άκρως ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, Θεόδωρου Βασιλακάκη. Το βιογραφικό του Θεόδωρου ”μιλάει” από μόνο του καθώς έχει πραγματοποιήσει 244 συμμετοχές στην ελληνική Super League και με την εμπειρία του, την άριστη τεχνική του και τo πάθος του για νίκη θα προσθέσει τα κατάλληλα στοιχεία στην ομάδα μας για να πετύχει τους στόχους της.

Ο Βασιλακάκης δεν ήταν το μοναδικό “χτύπημα” το τελευταίο 24ωρο, καθώς επέστρεψαν στην Καβάλα οι Κυρίτσης (από τον Απόλλωνα Σμύρνης), Σταθάκης (από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας), Καζαντζίδης (από τον Πανδραμαϊκό) και Σουλεϊμάν (από τον Ολυμπιακό Βόλου) ενώ αποκτήθηκε ως δανεικός ο Μπελεβώνης (από τον Παναιτωλικό) και υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Παπαποστόλου.
Υπενθυμίζεται δε πως τις τρεις προηγούμενες ημέρες οι “Αργοναύτες” είχαν προχωρήσει σε σε έντεκα (!) μεταγραφές, στην προσπάθειά τους να μαζέψουν βαθμούς και να αποφύγουν τον υποβιβασμό.