40 μέρες χωρίς νίκη είναι πάρα πολλές. Ο Απόλλων θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο ντέρμπι της Κυριακής (19:00, Τσίρειο) δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Οι «γαλάζιοι» καλούνται να εκμεταλλευτούν τις απώλειες της ΑΕΚ και να μειώσουν στον ένα βαθμό τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Άρη.
Πολύ καλύτερα είναι τα αγωνιστικά δεδομένα σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Οι μοναδικοί απόντες είναι οι Πίττας, Μαλεκκίδης και Τζουμ. Επιστρέφουν οι Νταμπό, Κολ και Β. Γιοβάνοβιτς, ενώ σε ακόμα καλύτερη κατάσταση θα είναι οι Χάμπος, Αλμπάνης και Κατελάρης.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Α. Γιοβάνοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στα δύο άκρα της άμυνας θα κινούνται οι Μαυρίας (δεξιά) και Χαμάς (αριστερά), με τους Ρομπέρζ και Κατελάρη να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή, για τη θέση του ανασταλτικού μέσου, υποψήφιοι είναι οι Σπόλιαριτς, Χάμπος και Νογιόκ. Οι υπόλοιποι τρεις της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ζράντι, Κολ και Αλμπάνης (Ίλιεφ). To δίδυμο στην επίθεση θα συνθέσουν οι Νταμπό και Γιάνκα.