Παράπονα από τους παίκτες του είχε στη διάσκεψη τύπου ο Λούκας Αλκαράθ, με τον Ολυμπιακό να υποπίπτει σε πολλά αμυντικά λάθη που του στέρησαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Πάφος FC. Παράπονα και για τις καθυστερήσεις από πλευράς Πάφου, από τον Ισπανό τεχνικό:
«Πετύχαμε ένα γκολ στο α’ ημίχρονο ενώ είχαμε κι άλλη ευκαιρία να σκοράρουμε με τον Στέφανο. Δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος. Στο β’ ημίχρονο δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες με Κονφέ και Κα, και αντί να προηγηθούμε κάναμε λάθος και βρέθηκε μπροστά στο σκορ ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος έκανε καθυστερήσεις συνέχεια, δεν μπορέσαμε να το παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε και δεν καταφέραμε».
Για το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα: «Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας. Και τα τρία γκολ που δεχθήκαμε από την μέρα που ήρθα, ήταν από λάθη. Πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε, να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».
Για επιπλέον μεταγραφές: «Εγώ ήρθα εδώ για να βελτιώσω την ομάδα. Για να γίνει μεταγραφή εξάλλου θα πρέπει να φύγει κάποιος παίκτης για να πάρουμε κάποιον άλλο».