Ένας, αδιαπραγμάτευτος και μοναδικός, είναι ο στόχος για την ΑΕΛ στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη για διάφορους λόγους. Παρά τα όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα και το που θα καταλήξει η ομάδα, οι «γαλαζοκίτρινοι» μένουν μακριά από… σενάρια και σκέφτονται μόνο τον επόμενο αντίπαλο τους, μένοντας μακριά από σενάρια που υπάρχουν. Εξ’ ου και η δουλειά που γίνεται, αφορά μόνο το εκάστοτε επόμενο παιχνίδι, θέλοντας να διατηρήσει τη συγκέντρωσή της.
Η απουσία του Μεντόγεβιτς φέρνει αναγκαστικά αλλαγές στην 11άδα, που όπως φαίνεται θα αγγίξουν ίσως και όλες τις γραμμές. Η ακόμα καλύτερη προσαρμογή του Μπαλντέ, φέρνει τον ποδοσφαιριστή προ του αρχικού σχήματος, με τον ποδοσφαιριστή από την Γουινέα-Μπισάου να ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει για πρώτη φορά ως βασικός. Αυτό λογικά θα αφήσει τον νεαρό Ανδρέου στον πάγκο με τον Τόρες να διατηρεί (επίσης λογικά) την θέση του.
Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται το σενάριο που φέρνει τον Έουλερ στην 11άδα αφού είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Σε αυτή την περίπτωση έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιός θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος. Ο Σάββας Παντελίδης καλείται να επιλέξει δύο από τους πιο πάνω.

Αριστείδου Μιχαήλ