Αρκετές και πολύ σημαντικές επιστροφές μετρά ο Χένινγκ Μπεργκ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο. Οι Λανγκ, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ και Μποτεάκ θα είναι τα νέα πρόσωπα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ οι Γιούστε και Ασάντε, θα έχουν επιπλέον προπονήσεις στα πόδια τους.
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πως θα παρατάξει την ομάδα, ο Χένινγκ Μπεργκ, κυρίως στην αμυντική γραμμή. Κόντρα στον Ολυμπιακό, οι Κίκο (δεξιά) και Λέζιακς (αριστερά) ήταν στα δύο άκρα, ενώ οι Χούμποτσαν και Παναγιώτου αποτελούσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
To σενάριο να μην κάνει καμία αλλαγή είναι υπαρκτό. Άλλωστε, είδαμε πολλές φορές τον Νορβηγό προπονητή να μην κάνει αλλαγές σε θέσεις που λειτούργησαν ιδανικά στο τελευταίο παιχνίδι.
Ο Γιούστε πάντως είναι εξαιρετικά απίθανο να πάρει φανέλα βασικού. Από τη στιγμή που πρόκειται για αγώνα με χαρακτήρα ντέρμπι και ο Ισπανός είναι ξεκάθαρα εκτός αγωνιστικού ρυθμού λόγω της απουσίας του για μεγάλο διάστημα, δεν αναμένεται να είναι στις αρχικές επιλογές.
Ο Λανγκ είναι ο ποδοσφαιριστής που διεκδικεί την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μείνει ένας εκ των Χούμποτσαν ή Παναγιώτου εκτός. Ο πρώτος είναι… αναντικατάστατος και ο δεύτερος προέρχεται από… MVP εμφάνιση.
Ένα σενάριο που μπορεί να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά δεν πρέπει να το ξεγράφουμε λόγω παλαιότερων επιλογών του Χένινγκ Μπεργκ, είναι η μετακίνηση του Χούμποτσαν στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Λανγκ και Παναγιώτου να είναι στο κέντρο της άμυνας. Σε αυτή την περίπτωση, ο Κίκο θα μείνει εκτός.
Εννοείται, πως για τον Λέζιακς, δεν τίθεται θέμα να μην είναι βασικός…