Το πρωτάθλημα μας είναι από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων ετών και αυτό φαίνεται και στην μάχη της 6άδας με αρκετές ομάδες να διεκδικούν την είσοδό τους σε αυτήν. Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «Παίζουμε Balla» σχολιάστηκε από τα μέλη της συντακτικής ομάδας της ιστοσελίδας μας.
Μιχάλης Παπαγεωργίου: «Είμαι επιφυλακτικός, είμαι έτοιμος να δω και εκπλήξεις. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στις προβλέψεις μας μέχρι την 18η-19η αγωνιστική. Βάλε ΑΕΚ, Άρη, Απόλλωνα 6άδα. Η Ομόνοια λέμε ότι είναι φαβορί, όμως δεν είναι σίγουρη. Έχει 24 βαθμούς, η Πάφος FC έχει 22, το ΑΠΟΕΛ έχει 20. Λέμε ότι η Ομόνοια είναι η Ομόνοια και θα πάει η 6άδα, ενώ το ίδιο λέμε για την Ανόρθωση, μπορεί και για το ΑΠΟΕΛ. Αν πάει η Πάφος; Και ακόμα βγάλαμε την ΑΕΛ έξω που τώρα παίζει με την Ανόρθωση και πρέπει να νικήσει αν θέλει να μειώσει την απόσταση. Έχει να καλύψει μεγάλη απόσταση η ΑΕΛ, αν χάσει στο «Παπαδόπουλος» θα έχει 10 βαθμούς διαφορά και δύσκολα θα προλάβει. Ενώ Ομόνοια, Πάφος FC, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ έχουν ίδιες πιθανότητες».
Ανδρέας Βεντούρης: «Το θέμα είναι τι θα κάνει η Πάφος FC. Ο καθένας λέει ότι εξαρτάται η μοίρα του από τα δικά του χέρια».
Μιχάλης Παπαγεωργίου: «Η Πάφος FC τελείωσε τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ, με την Ομόνοια, με την ΑΕΚ. Θα παίξει με τον Άρη, τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση στην Πάφο».
Ανδρέας Βεντούρης: «Έχει δύο πράγματα να λύσει η Πάφος FC. Αν δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό, είναι εκεί που λες ότι πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα. Ασχέτως αν κέρδισε την ΑΕΚ, ήταν η πρώτη της εκτός έδρας νίκη και έχει πολλές ισοπαλίες γενικότερα».

Διαβάστε επίσης:

«Είχαν όλοι ευθύνη για την φάση του 90′; Αυτό έπρεπε να λεχθεί στο πόρισμα, αφήνει σκιές»!

Παίζουμε Balla! Επεισόδιο #1