Δεν φοβήθηκε να κάνει πρόβλεψη για τους δύο εξ΄ αναβολής αγώνες της 1ης αγωνιστικής, ο προπονητής της Αλκής Νεντίμ Τούτιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, balla.com.cy.
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ: «Προβλέπω ότι θα νικήσει η Ομόνοια. Δεν έχει άλλα περιθώρια για να χάσει βαθμούς, μετά την ήττα από τη Δόξα. Στον αγώνα της Κυριακής, έπαιξε πολύ καλά, βρήκε ευκαιρίες, όμως δεν πήρε αυτό που ήθελε. Ήρθε η ήττα και τώρα καλείται να αντιδράσει. Θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα αφού ο αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ. Η ΑΕΛ νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στις νίκες μετά από καιρό, όμως δεν έδειξε ότι είναι σε θέση να νικήσει Ομόνοια. Κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν ήταν τόσο καλή όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης κάτι άλλο πολύ σημαντικό έχει να κάνει με το ότι και οι δύο ομάδες αγωνίζονται μόλις τρεις μέρες μετά τον τελευταίο τους αγώνα. Και αυτό είναι κάτι που είναι υπέρ της Ομόνοιας, η οποία έχει περισσότερες ικανές επιλογές στο ρόστερ. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Αν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους, θα πρέπει να νικήσουν».

ΠΑΕΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ: «Στα… χαρτιά η Ανόρθωση είναι το φαβορί. Όμως, η ΠΑΕΕΚ, παλεύει όλα τα παιχνίδια. Κανένας δεν περίμενε να κάνει αυτά τα αποτελέσματα μέχρι τώρα. Είναι δύσκολο όμως για την ΠΑΕΕΚ να έχει συνέχεια. Βλέπουμε ότι η Ανόρθωση, έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη. Δεν θα είναι, όμως, εύκολος ο αγώνας».