Πέρασε… αέρα από την έδρα της Γουότφορντ, ανέβηκε πέμπτη και συνεχίζει να πιέζει για τετράδα η Γουέστ Χαμ (1-4). Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν καλύτερη σε όλο το ματς και δεν αγχώθηκε από το γκολ του Ντένις στο 4′ που έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Σε διάστημα δυο λεπτών η Γουέστ Χαμ το γύρισε με τον Σούτσεκ να ισοφαρίζει στο 27′ και τον Μπενραχμά να γράφει το 2-1 στο 29′. Ο Νομπλ με πέναλτι στο 58′ έγραψε το 3-1 και κλείδωσε το τρίποντο για τα σφυριά, με τον Βλάσιτς στο 90’+2′ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1!
Η Τότεναμ γκέλαρε στην έδρα της Σαουθάμπτον (1-1), έμεινε 6η και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την τέταρτη Άρσεναλ. Ο Γουόρντ Πράουζ στο 25′ έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους, αλλά ο Σαλισού αποβλήθηκε στο 39′ και έδωσε την ευκαιρία στον Κέιν στο 41′ να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα. Παρά την μεγάλη πίεση των φιλοξενούμενων στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και το 1-1 παρέμεινε ως το φινάλε του ματς.
Εύκολη νίκη για την Κρίσταλ Πάλας που επικράτησε 3-0 της Νόριτς, με τους Τζόλη, Γιαννούλη να παίζουν βασικοί αλλά να γίνονται αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Έντουαρντ με πέναλτι στο 8′ άνοιξε το σκορ για τους αετούς, με τον σκόρερ να φτιάχνει τα αλλά δυο γκολ των Ματετά (38′) και Σλουπ (42′), παίρνοντας μια εύκολη νίκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ