Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στον Super Sport fm για την μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα και για την πορεία-όνειρο της ομάδας.
Ήταν μια σημαντική νίκη αυτή επί του Απόλλωνα:
«Κάναμε και άλλες σημαντικές νίκες. Είναι μια από τις πιο αξιοπρόσεκτες. Νικήσαμε και την ΑΕΚ όταν ήταν και αυτή στην κορυφή. Αυτές είναι ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Δεν είναι κρίσιμες και κομβικές οι επιτυχίες αυτές γιατί δεν εξασφαλίζουν κάτι αλλά τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Η ομάδα αποδεικνύει ότι και να χάσει παιχνίδι, τα παλεύει όλα τα ματς»
Είναι θετικό και υγιές να έρχονται επενδυτές που βάζουν ψηλά τον πήχη:
«Τα πάντα έχουν να κάνουν και με το οικονομικό αλλά είδαμε και άλλες φορές ομάδες να έχουν οικονομική ευχέρεια και δεν βγήκε το πλάνο τους. Με τα λεφτά και μόνο δεν παίζεις μπάλα. Δούλεψαν πολλά πράγματα σωστά. Ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της εικόνας του Άρη έχει να κάνει με τον Λιάσο Λουκά ο οποίος είναι ένας προπονητής που βοήθησε πολύ. Τον γνωρίζαμε και στον Άρη και από την Καρμιώτισσα. Είναι διαφορετικό να έχεις έναν ο προπονητή για να ανεβάσει την ομάδα στην α’ κατηγορία και διαφορετικό να έχει ένα καλό μπάτζετ και να είναι στα ψηλά».
Δεν κινδύνεψε η ομάδα κόντρα στον Απόλλωνα: «Αν είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον Άρης φέτος είναι η σταθερότητα και η πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία. Ήταν η 8η φορά σε 13 ματς που κρατήσαμε το μηδέν παθητικό».
Δεν άνοιξε η όρεξη για Ευρώπη και κάνετε λόγο συνεχώς για το επόμενο παιχνίδι; «Το θέμα με το επόμενο παιχνίδι δεν είναι απλά φράση κλισέ. Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα απίστευτα ανταγωνιστικό, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει το επόμενο παιχνίδι. Εμείς φιλοξενούμε την ΠΑΕΕΚ και η έγνοια μου είναι να είμαστε σωστοί και να πάρουμε τους βαθμούς. Συνεπώς να μιλήσω για 6άδα και Ευρώπη δεν είναι σωστό. Όταν είσαι στα ψηλά θέλεις να μείνεις εκεί αλλά πρέπει να παίρνεις τους βαθμούς».
Ο κόσμος φώναξε ότι θέλει πρωτάθλημα: «Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Σαφώς από μόνο του αυτό μας ικανοποιεί. Ο κόσμος δικαιούται να χαίρεται και να ονειρεύεται και οι άλλοι να μείνουν προσγειωμένοι».
Είναι διατεθειμένοι οι επενδυτές να ενισχύσουν την ομάδα περισσότερο; «Ο Άρης έχει να επιδείξει τρεις φορές την 4η θέση. Τώρα όσον αφορά το ερώτημα, οι επενδυτές αν υπάρχει κάτι που καλό θα ενισχύσουν την ομάδα. Δεν θεωρώ να προκύψει πρόβλημα αν θελήσει η Επιτροπή Προγραμματισμού κάποιους ποδοσφαιριστές».