Σαφώς και ήταν χαρούμενος και ευχαριστημένος ο Λιάσος Λουκάγια τη νίκη επί του Ολυμπιακού, που έφερε τον Άρη στους 23 βαθμούς.
Οι δηλώσεις του:
«Επιστρέψαμε στις νίκες και είναι κάτι που μας κάνει περήφανους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Χρησιμοποίησε όλους τους γρήγορους επιθετικούς που διαθέτει. Τακτικά έχουμε κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια. Δεν μπορώ να πω ότι κινδυνεύσαμε εκτός από την τελευταία φάση. Εκεί ήταν ο Βανά, που ήρθε στην Κύπρο και απέδειξε την αξία του. Είμαι χαρούμενος που κάθε βδομάδα οι παίκτες δείχνουν ότι είναι μεγάλης πάστας ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να φέρουμε περισσότερους βαθμούς στη συνέχεια. Μεγάλο μπράβο στους παίκτες. Από τον ιδιοκτήτη μέχρι και τον φροντιστή, χρίζουν συγχαρητήρια. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, που έχει καλό προπονητή και καλή ομάδα», είπε αρχικά ενώ για τη συνέχεια πρόσθεσε:
«Είμαστε στην 3η θέση με πολλούς κόπους. Ο πρώτος που το πίστεψε ήταν ο ιδιοκτήτης. Από εκεί και πέρα, είμαστε έτοιμοι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».
Για το ότι πλέον ο Άρης δεν αποτελεί έκπληξη που κερδίζει παιχνίδια: «Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε τον σεβασμό με τις εμφανίσεις. Κερδίζοντας και τους βαθμούς είναι ότι καλύτερο»