Όχι μόνο δεν άρπαξε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή η Νάπολι, αλλά γνώρισε και ήττα σοκ με 1-0 από την Έμπολι μέσα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Τρίτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη για τους «παρτενοπέι».
Στο 24ο λεπτό η Νάπολι άγγιξε το γκολ καθώς είχε δοκάρι με τον Ελμάς ενώ στο 42’ ο Βικάριο έσωσε μετά από σουτ του Λοσάνο και στο 45’ το σουτ του Ινσίνιε έφυγε λίγο έξω. Στο 50’ ο Βικάριο είπε όχι σε σουτ του ντι Λορέντζο και στην κόντρα ο Οσπίνα πρόλαβε σωτήρια τον Κουτρόνε ενώ στο 61’ ο Ζέσους σκόραρε με περιπετειώδη τρόπο αλλά το γκολ ακυρώθηκε.
Και τελικά στο 71’ μετά από κόρνερ ο Ανγκισά έδιωξε με κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στο πίσω μέρος του κεφαλιά του Κουτρόνε και κρέμασε τον Οσπίνα για το 0-1. Στο 72ο λεπτό η Νάπολι είχε κι άλλο δοκάρι σε σουτ του Πετάνια και στο 84’ ο Βικάριο έσωσε μετά από σουτ του Ουνάς.
ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Ρουί, Ζέσους, Ντέμε (63’ Ανγκισά), Ζιελίνσκι (22’ Ινσίνιε), Ουνάς, Λοσάνο (63’ Πολιτάνο), Ελμάς (87΄Μαλκουί), Μέρτενς (63’ Πετάνια).
ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στοϊάνοβιτς, Ισμαΐλι, Λουπέρτο (81’ Βίτι), Παρίζι, Χέντερσον (63’ Χάας), Στούλατς (64’ Ρίτσι), Ζουρκόβσκι (79’ Μπαντινέλι), Μπαϊράμι (65’ Ντι Φραντσέσκο), Πιναμόντι, Κουτρόνε.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ