Από τις 4 Νοεμβρίου είχε να αγωνιστεί ο Φαμπιάνο. Ήταν στον αγώνα με τη Βασιλεία, όταν είχε τραυματιστεί στον ώμο. Πέρασαν 48 μέρες μέχρι την επάνοδο του, η οποία έγινε στον εξ’  αναβολής αγώνα με την ΑΕΛ το βράδυ της Τετάρτης.
Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας επανεμφανίστηκε, παίρνοντας τη θέση του Ουζόχο, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Το αντίθετο θα γίνει την Κυριακή κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, αφού ο αγώνας θα συνεχιστεί με τον Ουζόχο βασικό και τον Φαμπιάνο εκτός.
Το θετικό για τον Χένινγκ Μπεργκ είναι ότι επέστρεψε ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας και από τον Ιανουάριο, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία των «πρασίνων» που θα έχουν γεμάτο πρόγραμμα, αλλά και τον Ουζόχο απόντα λόγω της παρουσίας του στο Κόπα Άφρικα.
Ο Φαμπιάνο, που θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας στις 5 Ιανουαρίου κόντρα στην Πάφος FC, είναι άλλωστε ο μεγάλος πρωταγωνιστής των επιτυχιών της Ομόνοιας την τελευταία διετία με τις καθοριστικές επεμβάσεις του σε κρίσιμα παιχνίδια και κάτι ανάλογο θα περιμένουν και το 2022.

Ανδρέας Ανδρέου