Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος της Super League Interwetten, με τους Αρκάδες να επικρατούν με 1-0, χάρη στο γκολ του Κρεσπί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημίχρονου.
Οι Αρκάδες αναπτύχθηκαν ωραία από τα αριστερά και έπειτα από μια γλυκιά σέντρα, ο Μπενίτο με προβολή έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και τον Κρεσπί να παίρνει το ριμπάουντ και από κοντά να κάνει το 1-0.
Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και διάθεση για να παίξουν ποδόσφαιρο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού (15′ – 70′), ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παπαδόπουλο, έχοντας μοιραίο τον Καρέλη, που έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες.
Ο Αστέρας πήρε τα ηνία του παιχνιδιού στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα και δικαιώθηκαν στο τέλος με τον Κρεσπί. Με αυτό το τρίποντο οι Αρκάδες έκαναν ένα σημαντικό βήμα για να πάρουν το τρίποντο.
Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Ατιένθα, Τασουλής (65’ Αλβαρες) , Ιγκλεσίας (46’ Μουνάφο), Κανελλόπουλος (86’ Μπενίτο), Ριέρα (65’ Τιλίκα), Σίτο (46’ Κρέσπι), Σονί, Μπαράλες.
Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λούι, Βργκοτς, Μαλής, Κορνέλιους (59’ Χουχούμης), Αντούνες, Φλόρες, Μπαρμπόσα, Μεντόσα (87’ Τσιγγάρας), Μόρσεϊ (42’ Καρέλης), Βέργος.