Μπορεί να μονοπώλησε των συζητήσεων από το πρωί της Παρασκευής, η ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι με την Ομόνοια, αλλά στο ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να επικεντρωθούν στον αμέσως επόμενο τους αγώνα που είναι υψίστης βαθμολογικής σημασίας σε ότι αφορά την τύχη της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Ο λόγος για την αποστολή τους την Κυριακή το απόγευμα στο ΓΣΠ (17:00) με αντίπαλο την Πάφος FC σε μία…άτυπη μάλιστα ρεβάνς της συντριβής με 4-0 στον α΄γύρο.
Οτιδήποτε άλλο, δε πρέπει να ενδιαφέρει τον Σωφρόνη και τους ποδοσφαιριστές, αφού μόνο με νίκη στον επόμενο αγώνα, θα γίνει νέα αρχή με την έναρξη του β΄γύρου.
Στο αγωνιστικό μέρος, προστέθηκε ακόμα μία απουσία αυτή του Τσεπάκ, ο οποίος μαζί με τους τιμωρημένους Οκριασβίλι-Σόουζα και τον Ντε Βινσέντι θα δουν τον αγώνα από την κερκίδα.
Σε ότι αφορά το πλάνο του Σωφρόνη, αναμένεται να επαναφέρει το Δημήτρη Θεοδώρου δεξιά και από εκεί και πέρα, είναι θέμα ποιον θα επιλέξει μεταξύ Ντανίλο-Ντογκαλά. Αν ο Βραζιλιάνος κριθεί 100% έτοιμος τότε θα πάρει φανέλα βασικού, διαφορετικά ο Ντογκαλά θα δώσει τη λύση, αγωνιζόμενος, πίσω από τους Νατέλ και Κβιλιτάια.
Δεν αναμένονται άλλες διαφοροποιήσεις στην 11άδα από τον Κύπριο προπονητή.