Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ σε μια όμορφη κίνηση τίμησε μια εμβληματική κορφή της ομάδας, τον μεγάλο Ανδρέα Στυλιανού.
Η ενημέρωση και φωτογραφίες:
Συνεχίζοντας την ανάδειξη του σεβασμού και της ευγνωμοσύνης προς τις μεγάλες δόξες της Θρυλικής μας ομάδας, το Σωματείο Βετεράνων ΑΠΟΕΛ τίμησε, με τη συμβολική εικόνα της Παναγίας της Επτάσπαθης, ακόμη έναν εμβληματικό Αρχηγό. Μια μορφή που κατέχει ξεχωριστή θέση στην αιωνόβια, πλέον, ιστορία του ΑΠΟΕΛ.
Έναν αθλητή που ξεπερνούσε τα όρια του ποδοσφαιριστή. Έναν άνθρωπο που χαρακτηρίστηκε με πολλά επίθετα, όλα αντάξια της προσφοράς, της αξίας και της προσωπικότητάς του.
Ωστόσο, ένα χαρακτηριστικό θα μπορούσε να τον περιγράψει με τον πιο παραστατικό τρόπο:
Ο ΔΕΚΑΘΛΗΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
Γιατί οι πραγματικοί Αρχηγοί δεν ξεχωρίζουν μόνο για όσα προσφέρουν μέσα στο γήπεδο, αλλά και για το αποτύπωμα που αφήνουν στην ιστορία, στη συνείδηση και στην καρδιά του ΑΠΟΕΛ.
Ο σεβασμός στις μεγάλες μορφές του Θρύλου δεν είναι απλώς μια πράξη τιμής. Είναι χρέος απέναντι στην ιστορία μας και στις γενιές που έρχονται.
ΑΠΟΕΛ – 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΥ!






















