Ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC Όνι Βαλακάρι μίλησε στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα».
Αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, τους προσωπικούς και στα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.
Για τη νίκη επί του Εθνικού Άχνας:
«Είναι σημαντική η νίκη και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι»
Μπορεί η ομάδα σου να μπει στην πρώτη 6άδα; «Στόχος είναι να κοιτάμε το κάθε επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει για να μπούμε στην πρώτη 6άδα»
Οι προσωπικοί σου στόχοι: «Στόχος μου είναι να παίζω όσο καλύτερα γίνεται. Μοναδικός στόχος είναι να κερδίζει τους βαθμούς η ομάδα».
Σε ποια θέση σου αρέσει να παίζεις και αν σε ενοχλεί που σε κάνει αλλαγή ο προπονητής: «Ποτέ δεν ενοχλούμαι. Πάντα η ομάδα πάνω από όλα. Οπουδήποτε με χρειάζεται η ομάδα θα παίζω».
Γράφτηκε για ενδιαφέρον της Μίλαν, τώρα ενδιαφέρον από την Ελλάδα από τον ΠΑΟΚ. Πως βλέπεις το μέλλον σου; «Αυτή την στιγμή εστιάζομαι σε κάθε αγώνα της Πάφος FC. Ο κάθε ένας έχει τις φιλοδοξίες του για ακόμα πιο ψηλά».
Για το επίπεδο του Κυπριακού πρωταθλήματος και την μάχη του τίτλου: «Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Είναι στενά τα περιθώρια και είναι δύσκολο να προβλέψεις τον πρωταθλητή».
Ποιον ποδοσφαιριστή ξεχώρισες από το πρωτάθλημα και ποιος αντίπαλος σε δυσκόλεψε περισσότερο; «Δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές».
Σου αρέσει η ζωή στην Κύπρο και στην Πάφος FC; «Περισσότερο απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».
Το μήνυμα προς τον κόσμο ο οποίος σε λατρεύει: «Είναι σπουδαίοι, πάντα είναι εκεί, ακόμα και στα δύσκολα και ευχόμαστε ακόμα περισσότερους στις κερκίδες».