Ο Κώστας Μαλέκος αναφέρθηκε και στον Απόλλωνα μιλώντας στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε». Χαριτολογώντας είπε ότι τον φοβάται μόνο στην περίοδο των καρναβαλιών.
«Η μόνη μου ανησυχία για να χάσει το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας είναι στην περίοδο των καρναβαλιών. Φοούμαι τον στα καρναβάλια» είπε χαρακτηριστικά.
Τι απαντάς στους φίλους της ΑΕΚ που θεώρησαν προσβλητική για την ομάδα τους την άποψη σου ότι «ο Απόλλωνας αν δεν πάρει το πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ είναι άξιος της μοίρας του»:
«Μπορεί να ακούστηκε υποτιμητικό. Ο Απόλλωνας έβρισκε το ΑΠΟΕΛ στα καλύτερα του και δεν το έπαιρνε το πρωτάθλημα. Φέτος λείπουν ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ανόρθωση και ο αντίπαλος είναι η ΑΕΚ που δεν είναι ούτε ΑΠΟΕΛ, ούτε Ομόνοια, ούτε η Ανόρθωση, αυτό το είπα. Αν η ΑΕΚ αρχίσει να κάνει αυτά που έκανε πριν 3-4 χρόνια τότε ναι μπορεί. Μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Εξάλλου έλεγα τα προηγούμενα χρόνια όταν διεκδικούσε το πρωτάθλημα ότι ήταν η χρονιά της και στο τέλος δεν το έπιανε. Λόγω βαρύτητας δίνω προβάδισμα στον Απόλλωνα».