Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Legion Run Cyprus 2021!
Το Legion Run είναι μία διαδρομή 5 χλμ με ευφάνταστα εμπόδια άλματος, αναρρίχησης, λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματοπλέγματος, που πραγματοποιείται σε διάφορες χώρες του κόσμου. Η διαδρομή είναι μία ευκαιρία να πιέσεις τα όρια σου και να μοιραστείς επικές στιγμές με φίλους, οικογένεια και συνεργάτες χωρίς να είναι διαγωνισμός. Δεν υπάρχει χρόνος ή βραβεία. Είναι μια προσωπική πρόκληση με τον εαυτό σου η οποία χρειάζεται και αρκετή ομαδικότητα.
Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, οι θαρραλέοι συμμετέχοντες του Legion Run Cyprus θα δώσουν ραντεβού στο Petrides Farm Park και τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. (μικρών κατηγοριών αφού πρέπει να είναι ερασιτέχνες), θα λάβουν αυτές τις μέρες στα κινητά τους ειδικό κωδικό έκπτωσης 20%, για συμμετοχή τους στην ειδική πίστα της διαδρομής.
Παράλληλα το Legion Run Cyprus θα προσφέρει δύο εισιτήρια συμμετοχής στον ΠΑ.Σ.Π. για να κληρωθούν τις επόμενες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συνδέσμου (Facebook: PASP Cyprus & Instagram: @paspcyprus).
Ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες μπορούν να επικοινωνήσουν και με τα γραφεία του ΠΑ.Σ.Π. (22466508 – 99244901) για να λάβουν τον κωδικό έκπτωσης όπως επίσης και όσοι ενδιαφέρονται για ομαδική συμμετοχή (10 άτομα και άνω).
Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.