Την πρόβλεψη του για το ντέρμπι που ακολουθεί ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια έκανε ο Κώστας Μαλέκος στην κουβέντα του με τον Μιχάλη Παπαγεωργίου στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε».
Πως περιμένεις το ΑΠΟΕΛΟμόνοια;
«Στο ΟμόνοιαΑνόρθωση είπα ότι αν παίζουν τέσσερα ημίχρονα δεν θα έχει νικητή και έχασα. Θα το επαναλάβω ξανά για το ΑΠΟΕΛΟμόνοια, είναι «Χ»
Κάνεις τον καλό Σαμαρείτη τώρα; «Αν έκανα τον καλό Σαμαρείτη θα σου έλεγα ότι είναι τριπλής παραλλαγής».
Το βλέπεις και 0-0; «Βλέπω δύο ομάδες που ο χαμένος χάνεται, βλέπω γόητρο στην μέση, βλέπω 6άδα. Η Ομόνοια άρχισε ένα καλό σερί στα ντέρμπι και θέλει να συνεχίσει. Από την άλλη το ΑΠΟΕΛ θέλει να επανέλθει. Γι’ αυτό λέω ότι βλέπω κλειστό παιχνίδι. Δεν θα πω ότι δεν θα έχει γκολ. Βλέπω μια αστάθεια στις δύο άμυνες που δεν μου γεμίζουν το μάτι. Θα μου πεις ότι δεν συμβαδίζει αυτό με την ισοπαλία που προανέφερα, όμως το ρίσκο που θα πάρουν και οι δύο ομάδες θα είναι μηδαμινό».
Μπορεί να παίξουν για την ισοπαλία οι προπονητές, να παίξουν τόσο συντηρητικά; «Όπως είναι το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο, η νοοτροπία κάθε προπονητή πλέον είναι να μην χάσει. Με όποιον παίζεις το σημαντικό είναι αν δεν μπορείς κερδίσεις, να μην χάσεις».