Τα δεδομένα για τον αγώνα στο Μακάρειο μεταξύ της Δόξας και της ΑΕΛ, καθώς επίσης και του παιχνιδιού Πάφος FC-Εθνικός, ανέλυσε στο balla ο Κύπριος προπονητής, Σάββας Δαμιανού.

ΔΟΞΑ-ΑΕΛ: «Είναι δύο ομάδες που δεν πήραν αυτά που περίμεναν, άρα έχουν πίεση για το αποτέλεσμα. Η Δόξα δείχνει στα τελευταία της παιχνίδια ότι έχει θέματα… αμυντικά, η ΑΕΛ τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά. Η αποχώρηση του Μαέ δεν καλύφθηκε από τους παίκτες που ήρθαν. Έδινε μία διαφορετικότητα στο παιχνίδι της, έναν πλουραλισμό στην επίθεσή της. Έχει καλό ρόστερ όμως και πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο της. Πιστεύω θα είναι πολύ προσεκτικές και οι δύο ομάδες. Θα παίξει ρόλο το ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη»

ΠΑΦΟΣ FC-ΕΘΝΙΚΟΣ: «Σίγουρα η συγκομιδή δεν ικανοποιεί καμία ομάδα. Υπάρχει φαβορί κι αυτό είναι η Πάφος. Βλέπω ότι είναι πιο κοντά στη νίκη. Ο Εθνικός έδειξε ότι διαθέτει παίκτες στην επίθεση που μπορούν να κάνουν τη διαφορά κι αν αμυντικά σταθεί όπως πρέπει, τότε θα μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ελπίζει. Εκεί πιστεύω είναι το πρόβλημα του Εθνικού».

Ανδρέας Βεντούρης