Στην Ελλάδα αρχικά, έκαναν ουσιαστικά αναπαραγωγή κάποιων πληροφοριών στην Κύπρο, που έφερναν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βαλακάρι. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ουσιαστικά το ξέκοψε. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρούντκο. Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να παραχωρηθούν στα μέσα της σεζόν, προκειμένου να μην αποδυναμωθεί η ομάδα και να μπορέσει να διεκδικήσει τους στόχους της. Φυσικά το παράθυρο μένει πάντα ανοικτό, εξ ου και η δήλωση «ποτέ μην πεις ποτέ». Μια δήλωση που ασφαλώς συνδέεται με το οικονομικό…
Στα της προετοιμασίας, εκτός είναι οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων, Μιχαήλ και Αντωνίου, καθώς επίσης οι Βαλακάρι και Σεμέδο. Οι τραυματίες Χότσκο και Λέιτε ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.
Απ’ εκεί και πέρα, ως γνωστόν η Πάφος FC θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Korantina Cup», που θα διεξαχθεί στα Κούκλια από το Σάββατο ως τις 19 Νοεμβρίου. Θα συμμετάσχουν επίσης ο Άρης, η αγγλική Μπρέντφορντ, η Ρίγα Λετονίας, η ισπανική AFE και η ρωσική Ροντίνα.

Ανδρέας Βεντούρης