Για το ντέρμπι της Δευτέρας με την Ομόνοια μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.
Το αρχικό του σχόλιο: «Αυτό το παιχνίδι, το διαφορετικό που… συγκεντρώνει, είναι το θέμα του γοήτρου. Είναι η στιγμή που όλοι μας, σε όποιο τομέα κι αν εργάζεσαι, περιμένεις αυτόν τον αγώνα για διάφορους λόγους. Ορίζεται από το παρελθόν του. Το περιμένουν όλοι οι συμμετέχοντες, ευελπιστώντας ότι θα γίνουν πρωταγωνιστές. Τη διαφορά σ’ αυτά τα παιχνίδια την κάνουν η ιστορία των δύο ομάδων αλλά και ο κόσμος».
Για την προπώληση: «Μέχρι την Πέμπτη, η προπώληση ήταν η τετραπλάσια που είχαμε για ολόκληρη την προπώληση που είχαμε σε ολόκληρη την περίοδο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Έφτασε τις εφτά χιλιάδες. Ίσως να αυξηθεί αυτή η ροή σε κάποια φάση, δεν ξέρω που θα καταλήξει. Ίσως ζήσουμε ένα ΑΠΟΕΛΟμόνοια που έχουμε χρόνια να το ζήσουμε, από πλευράς παρουσίας θεατών. Με την Ομόνοια να ανακοινώνει sold out, αυτή τη στιγμή, εννέα χιλιάδες άνθρωποι έχουν κλείσει θέση. Κάνω έκκληση στον κόσμο να μην μείνουν την τελευταία στιγμή για να πάρουν το εισιτήριό τους. Αν έρθουν μισή ώρα πριν τον αγώνα, τότε το πιθανότερο είναι πως θα χάσουν το πρώτο ημίχρονο».
Για το αγωνιστικό και τις επιστροφές: «Είμαστε σε μια καλή κατάσταση. Τρέχουμε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων. Υπάρχει η επόμενη ευκαιρία για να πάμε καλύτερα και είναι μπροστά μας. Θα πάμε για να νικήσουμε την Ομόνοια. Αγωνιστικά έχουμε μέρεσ ακόμη, φοβόμαστε και τη σκιά μας με τα όσα έχουμε περάσει. Ελπίζουμε ότι θα είναι καλύτερα τα δεδομένα.
Νταουσβίλι και Ντονγκαλά ανεβαίνουν, ο Μάγκλιτσα ακολουθεί σημαντικό μέρος της προπόνησης,  το ίδιο και ο Ντανίλο. Για τον Ντε Βινσέντι, αποδείχθηκε μικρός ο τραυματισμός του. Πρέπει όμως να βλέπουμε καθημερινά τον κάθε ποδοσφαιριστή, ακόμη κι αν μια μέρα προπονηθεί κανονικά. Είναι το λάθος που γίνεται πάρα πολλές φορές και από τα Μέσα, γράφεται ένα δεδομένο και θεωρείται ότι μετά από 3-4 μέρες είναι το ίδιο. Βλέπεις την προοπτική, αν όλα πάνε καλά θα έχουμε περισσότερες επιλογές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια».