Μετά τη νίκη επί του Εθνικού, ο προπονητής της Πάφος FC Ντάρκο Μίλανιτς  δήλωσε τα ακόλουθα:
«Αφιερώνω τη νίκη στην ομάδα Κ-19 για αυτά τα γεγονότα που έγιναν σήμερα. Ελπίζουμε όλοι να είναι υγιείς και να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Ξεκινήσαμε καλά και η απόδοση μας ήταν πολύ καλή. Η ποιότητα των παικτών είναι αρκετά υψηλή και ο αντίπαλος πρώτη φορά δέχεται τόσα γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι. Αναμένουμε πλέον το επόμενο ματς και θέλουμε να κερδίσουμε και τον Άρη. Τα παιδιά έκαναν καλή προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό. Ήταν δύο εβδομάδες καλής προετοιμασίας και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Με αυτό το ομαδικό πνεύμα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα»
.
Για τους τραυματίες: «Ο Αϊλτον ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, από την περασμένη Δευτέρα επέστρεψε, όμως ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει σήμερα. Οι Χότσκο και Λέιτε είναι καλύτερα, θέλουν όμως ακόμη λίγες εβδομάδες».
Για την παρουσία του Αμπντουσαλάμοφ: «Ο Αμπντουσαλάμοφ ανέβασε ρυθμό στις προπονήσεις, είχε καλή εμφάνιση στο φιλικό την περασμένη εβδομάδα και αποφάσισα να τον ξεκινήσω σήμερα και είμαι χαρούμενος για την απόδοση του, αλλά και για την εμφάνιση όλων των παικτών».