Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία στην Αγγλία με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Μπρένταν Ρότζερς για την πιθανή διαδοχή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της ομάδας.
Μάλιστα, τα βρετανικά Μέσα κάνουν λόγο για επαφές των Γκλέιζερς εδώ και εβδομάδες με την πλευρά του 48χρονου προπονητή της Λέστερ, ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες σε μια ενδεχόμενη μετακίνησή του στο «Ολντ Τράφορντ».
Παρ’ όλα αυτά, ο Ρότζερς με σημερινές του δηλώσεις διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, θέλοντας έτσι να βάλει τέλος σε όλο αυτό το θέμα που πάει να δημιουργηθεί, τονίζοντας πως είναι περήφανος και ευχαριστημένος στις «αλεπούδες».
«Είναι ασέβεια να με ρωτάτε αν ισχύουν οι φήμες για τη Γιουνάιτεντ όταν έχουν έναν καλό προπονητή και καλό άνθρωπο που δουλεύει για την ομάδα. Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για τις φήμες, καθώς δεν ισχύουν. Είμαι στη Λέστερ, είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και είμαι πλήρως αφοσιωμένος στους παίκτες μου, στην ομάδα μου και στη διοίκηση», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπρένταν Ρότζερς.