Ο CR7 μετά την ανατροπή με τη Βιγιαρεάλ και την ανατροπή με την Αταλάντα, σκόραρε στο 91′ του ματς στο Μπέργκαμο για το τελικό 2-2 πανηγυρίζοντας έξαλλα γι’ ακόμα μια περίσταση κατά την οποία πήρε την ομάδα του στις πλάτες του.

Ο Κριστιάνο σκόραρε σε τέταρτο διαδοχικό ματς του Τσάμπιονς Λιγκ – κάτι που το πετυχαίνει για πρώτη φορά από το 2003 και τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ κάποιος παίκτης της Γιουνάιτεντ – και είναι και ο γηραιότερος (36 ετών και 270 ημερών) που σκοράρει δις σε ένα ματς της διοργάνωσης.

Έφτασε στα 139 τέρματα στον θεσμό, η Γιουνάιτεντ μαζί του μπορεί να μένει ήσυχη πως κάτι θα συμβεί ώστε ν’ αποφευχθεί μια δύσκολη κατάσταση, ενώ, όσο ο Μαγκουάιρ, ο Βαράν και ο Λίντελοφ δεν μπορούν να παρουσιάσουν συνέπεια στα μετόπισθεν, τόσο ο Πορτογάλος θα βγαίνει μπροστά.

Τα 13 από τα 15 γκολ του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουν έρθει σε στιγμές που η Γιουνάιτεντ είναι είτε σε ισοπαλία, είτε κυνηγάει στο σκορ, σκόραρε δις για την Γιουνάιτεντ στ’ αστέρια μετά από τον Μάιο του 2009, ενώ, μέσα στο 2021 έχει 42 τέρματα, με σύνολο 798 στον λογαριασμό της καριέρας του.

Και επειδή το είπε ο Ρίο Φέρντιναντ, αν και δεν είναι καινούργιο, ο άνθρωπος είναι όντως «εξωγήινος…».