Η Φιορεντίνα έσπασε το αήττητο της Μίλαν, καθώς την κέρδισε με 4-3 και της έβαλε δύσκολα στη μάχη του τίτλου.

Στο 5ο μόλις λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ιμπραΐμοβιτς για οφσάιντ ενώ στο 15’ μετά από κόρνερ ο Ταταρουσάνου έκανε απίθανη γκάφα και ο Ντάνκαν από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Στο 18ο λεπτό μετά από σέντρα του Οντριοθόλα από δεξιά ο Βλάχοβιτς πλάσαρε αλλά ο Ταταρουσάνου έσωσε και στο 21’ ο Τεράτσιανο είπε όχι και στο 36’ ο Ιγκόρ έσωσε με προβολή μετά το σουτ του Λεάο. Στο 38’ το σουτ του Μποναβεντούρα πέρασε μόλις έξω ενώ στο 41’ και ο Ιμπραΐμοβιτς αστόχησε εξ επαφής, Τελικά στο 45+2’ ο Σαπονάρα με φοβερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 50’ το σουτ του Ιμπραΐμοβιτς πέρασε έξω και στο 51’ ο Ταταρουσάνου είπε όχι σε τακουνάκι του Καγιεχόν ενώ στο 52’ και ο Λεάο αστόχησε από κοντά.

Στο 60’ ο Βλάχοβιτς έφυγε στην κόντρα, απέφυγε και τον Ταταρουσάνου και πλάσαρε για το 3-0 ενώ σχεδόν με τη σέντρα ο Ιμπραΐμοβιτς έκλεψε από τον Μποναβεντούρα και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-1. Μάλιστα στο 67’ ο Ερναντές σέντραρε από αριστερά και ο Σουηδός σταρ με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 3-2.

Στο 85’ ο Γκονζάλες έκλεψε από τον Ερναντές κι έδωσε στον Βλάχοβιτς που πλάσαρε για το 4-2 ενώ στο 90+6’ ήρθε το 4-3 με αυτογκόλ του Βενούτι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Ιγκόρ, Μπιράγκι, Βενούτι, Οντριοθόλα, Τορέιρα Ντάνκαν (90+3’ Μαλέχ), Μποναβεντούρα (69’ Καστροβίλι), Σαπονάρα, Καγιεχόν (69’ Νίκο Γκονζάλες), Βλάχοβιτς

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Ερναντές, Γκάμπιε, Καλουλού (57’ Φλορέντσι), Κίερ, Κεσί, Σαλεμάκερς (57’ Ζιρού), Τονάλι (74’ Μπενασέρ), Λεάο (80’ Κρούνιτς), Μπραΐμ Ντίαθ (57’ Μεσίας), Ιμπραΐμοβιτς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ