Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και γενικώς για ότι αφορά τον Απόλλωνα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.
Για το ματς στο ΓΣΠ: «Ο Απόλλωνας ήταν εξαιρετικός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εκτός από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, κερδίσαμε κάποια επιπλέον θετικά στοιχεία. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν δεχθήκαμε γκολ. Δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά, ενώ δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Είδαμε τον Αλμπάνη να συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, γενικώς πολλοί παίκτες έφτασαν σε ψηλό επίπεδο απόδοσης».
Για τις εμφανίσεις: « Ήταν η πιο ολοκληρωμένη μας εμφάνιση. Ήμασταν πολύ καλοί και με την Ομόνοια και με την ΑΕΚ, απλά πληρώσαμε τα λάθη μας. Είμαστε καινούρια ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο. Ο προπονητής κάνει πολλή δουλειά. Το σημαντικό είναι ότι γίναμε ομάδα, εμπνέει τους ποδοσφαιριστές».
Για τον προπονητή: «Ο κ. Τόρνιγκερ έχει δώσει χρόνο συμμετοχής στους Κύπριους παίκτες κι αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος για τον Απόλλωνα. Ανεβάζουν στροφές οι Τζουμ και Γιοβάνοβιτς, τα δυο μεγάλα μας αποκτήματα. Υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός κι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του προπονητή μας, ενεργοποίησε όλο το ρόστερ. Στο Κολόσσι δεν υπάρχει ο σταρ, αλλά ο προπονητής και το σύνολο»
Για τον κόσμο και τη βοήθειά του: «Ο κόσμος δεν έχει πιάσει την ομάδα από το λαιμό. Σίγουρα είναι μεγάλοι οι στόχοι, αλλά έχουν αντιληφθεί όλοι ότι είναι μια καινούρια ομάδα. Εμπεριείχε ρίσκο αυτή η ανανέωση, αλλά δεν είχαμε επιλογές. Ο κόσμος το στηρίζει και το απολαμβάνει. Μας έλειψε αυτή η ηρεμία».
Για τα αγωνιστικά: «Ο Αλεσάμι είχε ένα αιμάτωμα, θα προσπαθήσει αυτή τη βδομάδα για να μπει στην αποστολή. Ο Μάρκοβιτς κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβασή του. Για τον Τζουμ είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Ο Ντιγκινί είναι σε καλό δρόμο, έχει ταξιδέψει σε Βέλγιο και Ελλάδα, η ενσωμάτωσή του τον Ιανουάριο θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».