Δηλώσεις λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία παραχώρησε ο Κύπριος προπονητής ποδοσφαίρου, Σάββας Δαμιανού.

Ο πρώην τεχνικός των Αλκής, Νέας Σαλαμίνας και Εθνικής Νέων και Ελπίδων μίλησε στο Balla για την πορεία των Κύπριων προπονητών που έχουν ξεχωρίσει.

Αναλυτικά όσα ανε΄φερε:

Για τους Κύπριους προπονητές:

«Επ ευκαιρίας να δώσουμε τα συγχαρητήρια στον Λιάσο Λουκά και στον Μάκη Σεργίδη για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν σε Άρη και ΠΑΕΕΚ. Αποδεικνύουν ότι όταν δοθεί σε Κύπριο προπονητή χρόνος, εμπιστοσύνη, αλλά και χρήμα όπως στην περίπτωση του Άρη, ΄τότε υπάρχει ποιότητα και έδαφος για να πετύχουν.

Πάντα πιστεύω στις δυνατότητες των Κύπριων προπονητών. Φαίνεται από όσους συμμετέχουμε στα σεμινάρια εντός και εκτός Κύπρο και σε ένα υψηλό επίπεδο. Είχαμε και ε΄χουμε εικόνα του τι εστί Κύπριος προπονη΄τής και με τα αποτελέσματα αυτά, είμαι σίγουρος ότι το μέλλον μπορεί να είναι ακόμη πιο αισιόδοξο.

Αν βελτιωθεί και η νοοτροπία μας στην Κύπρο και οι τ΄ροποι που αντιδρούμε σε κάποιες καταστάσεις, τ΄ότε ο Κύπριος προπονητής μπορεί να πάει ακόμη πιο ψηλά».

ΣΑΒΒΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ στο BALLA: «Φαβορί η Ανόρθωση, εξαρτάται από την Ομόνοια»

ΜΑΚΗΣ ΣΕΡΓΙΔΗΣ: «Είναι μία ιστορική μέρα…» – Balla.com.cy