Καλεσμένος στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τη Δόξα για σχολιασμό της αγωνιστικής και ενημε΄ρωση για τις αποφάσεις που αφορούν την καταπολέμηση της διασποράς του κορωνοϊού και τους εμβολιασμούς ήταν το βράδυ της Κυριακής (21/11) ο Υπουργός Υγείας και πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στους συνάδελφους Πανίκο Θεοδοσίου, Πανίκο Κωνσταντίνου και Μαρίνα Αργυρού:

Για το αν έχει χρόνο να παρακολουθά τους φετινούς αγώνες:

«Ναι, πάντα έβλεπα και αγώνες άλλων ομάδων πέραν της Ανόρθωσης. Τώρα σίγουρα ο χρόνος είναι λιγότερος, λόγω των καθηκόντων μου, αλλά και λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, είδα όμως και χτες την Ανόρθωση και ενημερώθηκα και για τα άλλα παιχνίδια και μπορώ να έχω άποψη».

Τι έφταιξε στην Ανόρθωση και τι πάει λάθος;

«Κοιτάξετε λόγω της θε΄σης μου δεν θέλω να κρίνω τον φίλο μου τον Ευγένιο ή τον Πουλλαϊδη ή τον Τιμούρ. Να μην γίνουμε και προπονητές τώρα. Είναι η ομάδα μας, την σεβόμαστε, αλλά θεωρώ ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα τι πάει λάθος. Άποψή μου όμως αν με ρωτάτε είναι ότι όπως και πε΄ρσι και πρόπερσι και σε άλλες χρονιές που είχαμε κρίσεις και κοντέψαμε να τα διαλύσουμε όλα, μας έσωνε πάντα η ψυχραιμία. Εκεί είναι το κλειδί στην Ανόρθωση. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Όταν υπάρχει ψυχραιμία βρίσκονται οι λύσεις».