Το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Τσόρνιγκερ ότι μετά το 2-0 ο Απόλλωνας έριξε ταχύτητα, άφησε να εννοηθεί ότι αυτό δεν του άρεσε αλλά τόνισε ότι σημασία έχει η νίκη.
Έχει απόλυτο δίκαιο ο κόουτς αλλά πρέπει να δώσει στους ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν ότι μπορεί κόντρα στην ΠΑΕΕΚ να τα κατάφεραν έστω και αν έριξαν ρυθμό αλλά αυτό «απαγορεύεται» να επαναληφθεί σε κανένα σημείο του αγώνα που ακολουθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» καθώς εκεί πιθανότατα να εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα.
Ο Απόλλωνας μετά το πρώτο 20λεπτο του αγώνα όπου ήταν εξαιρετικός, έπαιξε κάπως με την φωτιά. Από την άλλη όμως κάποιος μπορεί να πει και θα έχει και δίκαιο ότι οι «γαλάζιοι» διαχειρίστηκαν πολύ καλά το υπέρ τους σκορ στο β’ ημίχρονο και στο τέλος πανηγύρισαν την 4η σερί νίκη που τους διατηρεί για άλλη μια αγωνιστική στην κορυφή.
Οι αντικαταστάτες των τραυματιών Πίττα και Χάμπου τα πήγαν αρκετά καλά και αναφερόμαστε στον Στορ που είδε μάλιστα και δίχτυα αλλά και στον Τζουμ. Το πρόβλημα ήταν ότι υστέρησαν κάποιοι άλλοι παίκτες «κλειδιά» όπως ο Κολ, ο Ζράντι, ο Αλμπάνης και η μεσοεπιθετική γραμμή δεν λειτούργησε όπως προηγούμενα παιχνίδια.
Πλέον οι «γαλάζιοι» πάνε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με διαφορά 12 βαθμών από την Ανόρθωση και εκεί θα έχουν την ευκαιρία να πάνε στο +15 και ουσιαστικά να θέσουν οριστικά την επικείμενη αντίπαλο τους εκτός τίτλου. Βέβαια το σημαντικότερο ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί δεν είναι να θέσουν νοκ-άουτ έναν από τους… μνηστήρες του τίτλου αλλά αυτοί να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τον μεγάλο στόχο.
Μελανό σημείο για τον Απόλλωνα από τη νίκη κόντρα στην ΠΑΕΕΚ ήταν ο τραυματισμός του Χάρη Μαυρία. Ο Ελλαδίτης αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό, θα περάσει την Τρίτη από μαγνητικό τομογράφο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της ζημιάς. Η συμμετοχή του για το ντέρμπι που ακολουθεί κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών συμπλήρωσε ο Φάνος Κατελάρης και θα αποφασίσει ο Τσόρνιγκερ σε ποιο παιχνίδι από τα επόμενα δύο θα εκτίσει την ποινή του. Η λογική λέει ότι ο Κύπριος διεθνής θα παίξει με την Ανόρθωση και θα μείνει εκτός με τον Εθνικό Άχνας αλλά το πιο φρόνιμο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την οριστική απόφαση του προπονητή.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2021/11/22/apollon-3-1-paeek-paei-me-12-sto-pap-fotos-vinteo/