Από το κακό στο χειρότερο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη. Η ομάδα του Σόλσκιερ γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 στην έδρα της Γουότφορντ και βλέπει την τετράδα με το… κιάλι.

Στο 6ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Φερνάντες, ο Κινγκ κατέβασε στον Ντένις που από κοντά πλάσαρε άστοχα αλλά ο Μος έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα που είχε κάνει ο ΜακΤόμινεϊ στον Νορβηγό φορ. Ο Σαρ εκτέλεσε, ο Ντε Χεά απέκρουσε και ο Φεμένια σκόραρε στην επαναφορά, αλλά ο Ισπανός είχε πατήσει περιοχή νωρίτερα και δόθηκε επανάληψη και ο Ντε Χέα νίκησε και πάλι τον Σαρ, κρατώντας το μηδέν!

Στο 23’ μετά από κόρνερ ο Κινγκ έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά ο Μαγκουάιρ έσωσε με προβολή και στο 28’ ο Ντένις έκανε το γύρισμα στον Κινγκ από αριστερά και ο Νορβηγός πλάσαρε από το πέναλτι για το 1-0.

Στο 31’ ο Φόστερ πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε διαγώνιο σουτ του Ράσφορντ από δεξιά ενώ στο 40’ ο Ντε Χέα είπε όχι σε κεφαλιά του Κινγκ και στη συνέχεια ο Σισοκό σούταρε άστοχα από το πέναλτι.

Και στο 44ο λεπτό ο Σαρ πάτησε περιοχή από δεξιά και με όμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0!

Ο Σόλσκιερ έριξε στο ημίχρονο του Μαρσιάλ και Φαν Ντε Μπέεκ και στο 49’ ο Γάλλος σέντραρε από δεξιά, ο Ρονάλντο πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο Ολλανδός από κοντά μείωσε σε 2-1. Στο 52’ ο Ντε Χέα έβγαλε με το πόδι μετά από πλασέ του Κινγκ από αριστερά, ενώ στο 55’ ο Σάντσο σέντραρε από δεξιά και ο Φερνάντες πλάσαρε στην κίνηση στο πίσω δοκάρι αλλά αστόχησε.

Στο 57’ ο Φόστερ νίκησε τον Ρονάλντο σε μοναδικό τετ α τετ, με τον Φαν ντε Μπέεκ να έχει βγάλει την κάθετη και στο 69’ ο Μαγκουάιρ έχασε από τον Κλέβερλι, τον ανέτρεψε και είδε τη 2η κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο 76’ η κεφαλιά του Κριστιάνο πέρασε μόλις έξω και στο 77’ ο Πορτογάλος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για καθαρό οφσάιντ ενώ στο 79’ ο Φερνάντες πλάσαρε απελπιστικά άστοχα από ιδανικό σημείο.

Τελικά στο 90+2’ ο Ζοάο Πέδρο με συρτό σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 3-1 και στο 90+5’ ο Ντένις με παρόμοιο τρόπο, διαμόρφωσε το 4-1.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Φεμένια, Ενκουλού (63’ Εκόνγκ), Κάθκαρτ, Μαζίνα, Κλέβερλι, Σισοκό, Λουζά (77’ Ζοάο Πέδρο), Σαρ (68’ Κούτσο Ερνάντεθ), Ντένις, Κινγκ

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο (85’ Νταλότ), ΜακΤόμινεϊ (46’ Φαν ντε Μπέεκ), Μάτιτς, Σάντσο (90+1’ Λίνγκαρντ), Φερνάντες, Ράσφορντ (46’ Μαρσιάλ), Ρονάλντο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ