Η Ομόνοια κατάφερε να αποχωρήσει από το Μπακού με κέρδος, βαθμολογικό και οικονομικό, μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με την Καραμπάχ στο «Tofiq Bahramov»! Οι ψυχωμένοι «πράσινοι», μολονότι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κίκο στο 65’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφεραν να αποδράσουν με τον ένα βαθμό από το Αζερμπαϊτζάν, χάρη σε ένα απίθανο γκολ του Γιόρντι Γκόμεθ στο 90’, ο οποίος από τη μεσαία γραμμή… κρέμασε τον Μαγκομεντάλιεφ, με ένα τέρμα παρόμοιο με αυτό που είχε πετύχει πέρυσι κόντρα στην Αϊντχόφεν! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)
Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, που προηγήθηκε στο 43’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντούρις. Φάνηκε άτυχη στα δύο γκολ που δέχθηκε, το πρώτο από αυτογκόλ του Ψάλτη στο 49’ και το δεύτερο με το σουτ του Αντράντε να κοντράρει στον Γκόμεθ και να αλλάζει πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα. Ο τελευταίος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα φοβερό γκολ, έδωσε τον ένα βαθμό στην Ομόνοια!

LIVE Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Έναρξη αγώνα.
** Συμπληρωμένο το πρώτο 10λεπτο. Προσπαθεί να πιέσει η Καραμπάχ, αλλά δεν απειλεί ουσιαστικά την Ομόνοια.
** Στο 20λεπτο, δεν έχει αλλάξει κάτι στο ματς. Η Καραμπάχ είναι μεν πιο επιθετική αλλά δεν δημιούργησε καμία μεγάλη ευκαιρία. Η Ομόνοια δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα αλλά δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να την απειλήσει. Στο 66-34% η κατοχή της μπάλας για τους Αζέρους.
30’ Διαγώνιο σουτ του Ζουμπίρ εντός περιοχής, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Πρώτη φάση στον αγώνα!
32’ Κίτρινη κάρτα στον Ντούρις για φάουλ στον Χουσεΐνοφ, κίτρινη και σε Κάντι και Κίκο για τον διαπληκτισμό τους που ακολούθησε.
33′ Σουτ από τον Όζομπιτς, απέκρουσε ο Ουζόχο.
36’ Σουτ από τον Παναγιώτου, η μπάλα έξω. Πρώτη επιθετική προσπάθεια των «πρασίνων».
37’ Καρφωτή κεφαλιά από τον Όζομπιτς κοντά στο σημείο του πέναλτι, απέκρουσε ο Ουζόχο. Πολύ καλή ευκαιρία εδώ για τους Αζέρους.
40’ Σουτ του Γουαντζί, έξω.
42’ Πέναλτι για την Ομόνοια! Για χέρι του Μπαϊράμοφ μετά από κεφαλιά του Παναγιώτου! Σωστή η απόφαση του διαιτητή.
43’ 0-1: Ο Ντούρις ευστοχεί από την άσπρη βούλα και ανοίγει το σκορ για την Ομόνοια!
ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 
ΣΧΟΛΙΟ: Η Ομόνοια κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να περιορίσει επιθετικά την Καραμπάχ, η οποία ελάχιστα απείλησε τους «πράσινους», οι οποίοι από μία στημένη φάση κατάφεραν να κερδίσουν το πέναλτι, με τον Ντούρις να είναι εύστοχος και να δίνει το προβάδισμα στην Ομόνοια.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΤΕΛΙΚΕΣ: 7-2 (2-1)
ΚΟΡΝΕΡ: 5-3
ΚΑΤΟΧΗ: 65-35%

Έναρξη β’ ημιχρόνου
46′ Πρώτη αλλαγή για την Ομόνοια. Ο Λοΐζου παίρνει τη θέση του Μποτεάκ.
48’ Σουτ από τον Όζομπιτς, διώχνει με δυσκολία ο Ουζόχο σε κόρνερ.
49’ 1-1: Ισοφαρίζει η Καραμπάχ, νωρίς στο β’ ημίχρονο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, άθελά του ο Ψάλτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
56’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια! Διαγώνιο σουτ του Λοΐζου, δύσκολη απόκρουση του Μαγκομεντάλιεφ σε κόρνερ!
56’ Νέα τεράστια ευκαιρία για την Ομόνοια! Ο Ντούρις έκανε το πλασέ εντός περιοχής, ο Αντράντε έκοψε πάνω στη γραμμή!
58’ Μεγάλη φάση για την Καραμπάχ. Πλασέ του Κάντι εντός περιοχής, μόλις έξω.
60’ Βγήκε σε πολύ καλή θέση ο Κακουλλής, έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο Μαγκομεντάλιεφ.
63’ Διπλή αλλαγή για την Ομόνοια. Εκτός οι Ασημένος και Χαραλάμπους, μέσα οι Ντίσκερουντ και Γκόμεθ. Αλλάζει τη μεσαία του γραμμή ο Μπεργκ!
64’ Σκοράρει η Καραμπάχ με τον Όζομπιτς, αλλά το γκολ ακυρώνεται διότι ο Γουαντζί  που ήταν σε θέση οφσάιντ εμπόδιζε τον Ουζόχο και υποδείχθηκε από τον βοηθό.
65’ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κίκο κι αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα. Για δυνατό φάουλ στον Κάντι. Σωστή απόφαση του διαιτητή. Θα μπορούσε να αποβληθεί και με απευθείας κόκκινη ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας.
69’ Τεράστια ευκαιρία για την Ομόνοια! Ο Κακουλλής πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, βιάστηκε όμως να κάνει το σουτ εκτός περιοχής ενώ ήταν μόνος απέναντι στον Μαγκομεντάλιεφ, η μπάλα έξω!
69’ Αλλαγή για την Ομόνοια. Λέζιακς αντί Ντούρις.
69’ Αλλαγή για την Καραμπάχ. Ο Σεϊντάεφ παίρνει τη θέση του Γουαντζί.
74′ Κεφαλιά του Μεδίνα, μόλις έξω!
75’ Κίτρινη κάρτα στον Ντίσκερουντ.
79’ Τελευταία αλλαγή για την Ομόνοια. Ο Χούμποτσαν αντί του Ζαχαρίου.
82′ Γυριστό σουτ από τον Όζομπιτς, έξω.
87’ Σουτ από τον Ζουμπίρ, απόκρουση από τον Ουζόχο.
88’ 2-1: Ο Αντράντε κάνει το σουτ, η μπάλα κοντράρει στον Γκόμεθ, αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα. Άτυχη εδώ η Ομόνοια.
90’ 2-2: ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Γκόμεθ! Από τη μεσαία γραμμή… κρεμάει τον Μαγκομεντάλιεφ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα! ΦΟΒΕΡΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟΡΝΤΙ!
90+4′ Κίτρινη στον Μπαϊράμοφ για διαμαρτυρία.
90+6’ Κίτρινη στον Ψάλτη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ
ΤΕΛΙΚΕΣ: 17-8 (6-3)
ΚΟΡΝΕΡ: 13-4
ΚΑΤΟΧΗ: 65-35%

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΧ: Μαγκομεντάλιεφ, Μετνβέντεφ, Μεδίνα, Χουσεΐνοφ, Μπαϊράμοφ, Γκαράγιεφ, Αντράντε, Όζομπιτς, Κάντι, Ζουμπίρ, Γουαντζί (Σεϊντάεφ).
Στον πάγκο: Μπαλάγιεφ, Ρμαζάνοφ, Μαμάντοφ, Αλμέιδα, Μουσταφάντζε, Ιμπραχίμλι, Γκουρμπάνλι, Αλίγεφ, Βέσοβιτς, Τζαφαργκουλίγιεφ, Σεϊντάεφ, Γκουλίγιεφ. 
ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Παναγιώτου, Λανγκ, Κίκο, Ψάλτης, Ασημένος (63′ Ντίσκερουντ), Χαραλάμπους (63′ Γκόμεθ), Μποτεάκ (46′ Λοΐζου), Ζαχαρίου (79′ Χούμποτσαν), Κακουλλής, Ντούρις. (69′ Λέζιακς).
Στον πάγκο: Χοράτσα, Σέχου, Ατιέμγουεν, Παπουλής, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Λέζιακς, Τζιωνής, Ντίσκερουντ, Τσέποβιτς, Λοΐζου, Ευαγγέλου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κάντι, Μπαϊράμοφ /  Ντούρις, Ντίσκερουντ, Ψάλτης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Κίκο (2η κίτρινη)
ΣΚΟΡΕΡ: Ψάλτης (49′ αυτ.). 88′ Αντράντε / Ντούρις (43′ πέν.), 90′ Γκόμεθ.
ΘΕΑΤΕΣ: 15 χιλιάδες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Morten Krogh (DEN)
ΒΟΗΘΟΙ: Niels Hoeg (DEN) , Steffen Beck Bramsen (DEN)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Jørgen Burchardt (DEN)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ