Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο Κυπριακό πρωτάθλημα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και πολλές φορές το όνομα του «παίζει» για την ποιότητα του αλλά και για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, παραχώρησε μια όμορφη συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy.
Για τον Γκανέζο μέσο του Ολυμπιακού Κίνγκλσει Σαρφό ο λόγος ο οποίος αναφέρθηκε και στην ζωή του στην Κύπρο και μίλησε για τις δυσκολίες πoυ αντιμετώπισε στην αρχή όταν πρωτοήλθε στο νησί μας.
Πως νιώθεις στην Κύπρο; Πως είναι η ζωή σου εδώ;
«Η ζωή στην Κύπρο είναι καταπληκτική και από άποψη καιρού και από άποψη φαγητού αλλά και από άποψη διαμονής. Νιώθω πολύ άνετα και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο νησί».
Προσαρμόστηκες εύκολα εδώ;
«Στην αρχή δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμένα, ειδικά τους πρώτους δύο  μήνες. Μετά άρχισα να προσαρμόζομαι στον τρόπο ζωής και με τον καιρό προσαρμόστηκαν πλήρως. Στο ερώτημα σας λοιπόν, λέω ότι δεν ήταν εύκολη η προσαρμογή αλλά τώρα είναι όλα καλά, μια χαρά».
Τι διαφορές εντοπίζεις ανάμεσα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο στην Σουηδία;
«Στην Σουηδία παίζουν πιο γρήγορο ποδόσφαιρο, είναι και τακτική σημαντικό κομμάτι ενώ πρέπει να έχεις και ιδιαίτερα σωματικά χαρακτηριστικά για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Υπάρχουν περισσότερα ΜΜΕ. Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη για να πούμε ότι κάνουμε σύγκριση και είναι χαώδης. Απλά στην Σουηδία υπάρχουν μεγάλες ομάδες που προβάλλονται πολύ από τα ΜΜΕ. Και στην Κύπρο αγωνίζονται εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα αλλά όχι στο επίπεδο του Σουηδικού».
Ήξερες κάτι για την Κύπρο και το ποδόσφαιρο μας πριν έρθεις εδώ;
«Ναι κάτι ήξερα. Άκουσα και διάβασα κάποια πράγματα αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα που ήταν η Κύπρος».

ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΙΝΓΚΣΛΕΪ ΣΑΡΦΟ ΣΤΟ BALLA.COM.CY.