Καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» ήταν ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μάχη του πρωταθλήματος και τον Νίκο Κίρζη.
«Είναι αρκετά νωρίς ακόμη. Υπάρχουν ομάδες που θα επανέλθουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, που γνωρίζουν τη σημαίνει πρωταθλητισμός. Η Ανόρθωση είναι ήδη κοντά. Εμείς θεωρούμε ότι όλοι θα παλέψουν. Είναι πολύ αμφίρροπο το πρωτάθλημα. Και το ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια και η ΑΕΛ θα ανέβουν σίγουρα, είναι ομάδες που βρίσκουν τον τρόπο μέσα από τις δυσκολίες και θα επανέλθουν».
Για το τι πιστεύει πως είναι σημείο κλειδί για μία ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου: «Η ομάδα που θα διαχειριστεί τα συναισθήματά της και δεν ασχολείται με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, διαβάζοντας στα social media τι γράφουν και τι σχολιάζουν, είναι δεδομένο πως είσαι τελειωμένος. Πρέπει να διαχειριστείς όλη την κατάσταση που δημιουργείται από τυχών αρνητικά αποτελέσματα. Έχουμε μάθει από αυτά, γι’ αυτό και είμαστε ψυχροί. Αυτό το αποκτήσαμε μέσα από τις αποτυχίες που είχαμε. Δεν πρέπει να σούζεις τα πόδια σου. Πρέπει να κοιτάς μπροστά, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι προχωράς και έτσι βελτιώνεσαι».
Για το ότι ο Απόλλωνας είχε εξαιρετικές εμφανίσεις στον φετινό μαραθώνιο: «Θα ήταν ευχής έργον να παίζουμε στο 100% συνέχεια. Είχαμε πολύ καλές εμφανίσεις. Πειστική εμφάνιση κάναμε και με την Ομόνοια, και με το ΑΠΟΕΛ, και με την ΑΕΚ. Και το τονίζω για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αν μειώναμε δεν θα χάναμε. Δεχθήκαμε το 3-0 και κάπου εκεί τελείωσε. Κάναμε delete, βλέπουμε μπροστά».
Για τον κ. Κίρζη: «Παρά τις πίκρες και την έντονη κριτική, ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανίσει το αίσθημα τις εσωστρέφειας. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Υπάρχει καθολική στήριξη στον κύριο Κίρζη. Από διάφορους που ήταν και παλαιότερα στην ομάδα. Υπάρχει συσπείρωση. Αυτό που αυξομειώνεται είναι η ένταση. Υπάρχει ηρεμία».
Για το νέο γήπεδο: «Ζει και αναπνέει για την μέρα που θα μπούμε στο νέο γήπεδο ο κ. Κίρζης. Η έννοια του είναι να μαθαίνει όποιος προσλαμβάνεται στον Απόλλωνα, ότι η έννοια του πρέπει να είναι το γήπεδο. Θα είναι πολύ δυνατός ο Απόλλωνας στο νέο γήπεδο. Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί sold out στα boxes για τα οποία άρχισε η διάθεσή τους πριν από λίγες ημέρες. Τώρα θα δούμε τη δύναμη του κόσμου».
Για το πως εκλαμβάνει την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Λεμεσό: «Είναι απίστευτο πόση ελπίδα έδωσε ο κ. Τσόρνιγκερ στην ομάδα. Βλέπουμε χαρούμενα πρόσωπα στην Λεμεσό. Ζω για τη στιγμή που θα δώσουμε μία τεράστια χαρά στον κόσμο του Απόλλωνα».