Δυνατούς αγώνες με κορυφαίο το παραδοσιακό ντέρμπι ΑνόρθωσηΑΠΟΕΛ (Ζωντανά από την Cablenet Sports 3 ΗD) περιλαμβάνει το πρόγραμμα της  4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021. Εκτός από τον αγώνα στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ», ο Παφιακός ταξιδεύει στη Δερύνεια για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση. Η αήττητη Νέα Σαλαμίνα έχει τρομερά δύσκολη αποστολή με την Ε.Ν.Π. ενώ η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕ Καραβά. Οι  αγώνες αρχίζουν στις  20:00, εκτός από τον αγώνα Νέα Σαλαμίνα – Ε.Ν.Π. που θα αρχίσει στις 20:30.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΠΟΕΛ

Είναι παραδοσιακό ντέρμπι και τα πάντα είναι ανοικτά. Η Ανόρθωσις όμως στην έδρα της είναι ισχυρή, ενώ το ΑΠΟΕΛ ψάχνει επειγόντως το πρώτο τρίποντο.

Η «Μεγάλη Κυρία» μετά τις δυο πρώτες ήττες με καλές εμφανίσεις (από Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα) κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα την Αναγέννηση και πήρε τα πάνω της. Στόχος με το ΑΠΟΕΛ  το τρίποντο για να απομακρυνθεί και από τους «γαλαζοκίτρινους». Ο Σλοβάκος διεθνής ακραίος Thomas Halanda θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που έπαιξε το 2019.

Το ΑΠΟΕΛ πάει στη Λεμεσό γνωρίζοντας ότι δεν έχει άλλη επιλογή παρά μόνο το βαθμολογικό κέρδος. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στην 7η και προτελευταία θέση με 0 βαθμούς  σε τρεις αγώνες, έστω και εάν είχαν τρία ντέρμπι και η παρουσία τους ήταν ικανοποιητική. Πιθανή επιτυχία θα αλλάξει τα δεδομένα στο «Θρύλο». O Αργεντινός ακραίος Romanutti αγωνίστηκε στην Ανόρθωση, ενώ ο Μάριος Στρουγκάρεβιτς προέρχεται από τις Ακαδημίες της Ανόρθωσης και ο βοηθός προπονητής Μιχάλης Ζαχαρία βρισκόταν στις τάξεις της «Μεγάλης Κυρίας».

Το σημαντικό παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 ΗD στις 20:00.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. –ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Σημαντικό παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα και τις δυο ομάδες. Η Αναγέννηση θέλει να κυνηγήσει πλασάρισμα στην τετράδα, ενώ ο Παφιακός  θα πάει στην άλλη … άκρη της Κύπρου μόνο για να μείνει στην πρώτη θέση.

Η Αναγέννηση Δερ. έχει δυο ήττες σε τρεις αγώνες, αλλά στοχεύει στη Δερύνεια να κερδίζει . Ο  αγώνας με τον Παφιακό είναι ευκαιρία νίκης σε ένα μεγάλο αγώνα, ενώ θα δώσει ψυχολογία. Ο Ρώσος Nikita Shvalev πέρασε και από τον Παφιακό και θα αγωνιστεί απέναντι στην παφιακή ομάδα.

Ο Παφιακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρά τρεις  νίκες είναι πρώτος και δεν συζητείται στα ενδότερα της ομάδας ήττα στη Δερύνεια,. Το ενδεχόμενο  τρίποντο θα δώσει νέα δυναμική στην λάτιν ομάδα του Κ. Καμπερίδη.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – Ε.Ν.Π.(Ώρα έναρξης 20:30)

Ντέρμπι προμηνύεται στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΙΑΝΟΥ» μεταξύ Νέας Σαλαμίνας – Ε.Ν.Π. Οι δυο ομάδες έχουν κοινούς στόχους και ούτε που σκέφτονται το ενδεχόμενο απώλειας.

Η Νέα Σαλαμίνα εντυπωσιάζει με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες και οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν στο «μικροσκόπιο» το παιχνίδι με τους «βυσσινί» για τέταρτη νίκη. Ο κόουτς Κ. Αδάμου προετοιμάζει τους πετοσφαιριστές του για να αντιμετωπίσουν μια πολύ ικανή ομάδα.

Η  Ε.Ν.Π. είναι πολύ ποιοτική ομάδα και σαφώς θα πάει στη Λεμεσό για να κερδίσει. Εφόσον οι «βυσσινί» επιβάλουν τον ρυθμό τους και σταματήσουν τα ατού της Νέας Σαλαμίνας έχουν τις δικές τους πιθανότητες.

«ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ

Το παιχνίδι εξαρτάται από τον τρόπο που θα εμφανιστεί η Ομόνοια. Εάν οι «πράσινοι» που παραμένουν αήττητοι από πέρσι, εμφανιστούν σοβαροί έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη.

Ο κόουτς  Σάββας Σάββα αναμένει από τους πετοσφαιριστές του να φανούν σοβαροί για να πάρουν το παιχνίδι. Ο κόουτς των τίτλων βλέπει τον αγώνα σαν ευκαιρία για rotation.

Η ΑΕ Καραβά έχει πολύ έμπειρους παίκτες στη σύνθεσή της και σαφώς δεν θα αφήσει το ματς να της ξεφύγει. Η ομάδα του A. Herrera μπορεί να είναι στην τελευταία θέση, αλλά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έδειξε ομάδα που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Το κέρδος στη Λευκωσία μοιάζει δύσκολο, όμως η προσπάθεια θα γίνει.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ – 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. Παφιακός (3) 3-0 9-0 09
  2. Ομόνοια (3) 3-0 9-3 09
  3. Νέα Σαλαμίνα (3) 3-0 9-2 08
  4. Ανόρθωσις (3) 1-2 6-7 04
  5. Ε.Ν.Π. (3) 1-2 4-6 03
  6. Αναγέννηση Δερ. (3) 1-2 4-6 03
  7. ΑΠΟΕΛ (3) 0-3 1-9 00
  8. ΑΕ Καραβά (3) 0-3 0-9 00