Ο Ανδρέας Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, στις δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα των πρώτην αγωνιστικών που δεν ήταν τα επιθυμιτά, αλλά και στο κομμάτι των τραυματισμών.
Για το άσχημο ξεκίνημα των πράσινων:
«Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι, θα μπορούσαμε να πάμε καλυτέρα τόσο από βαθμολογική συγκομιδή , όσο και για την εικόνα μας. Όπως είπε και ο προπονητές μας τους ξέρουμε και θα προσπαθούμε να τους βελτιώσουμε. Επίσης ανέφερε πως δεν θα βοηθήσει να τους αναφέρουμε δημόσιά, Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε εκεί που είμασταν. Είναι νωρίς ακόμη, σίγουρα δεν θέλουμε να μείνουμε άλλο πίσω και εκτιμάται ότι η ομάδα μπορεί να επανέλθει».
Αν επηρέασαν οι τραυματισμοί: «Βεβαίως το πιστεύουμε αυτό. Ένας από τους λόγους που μείναμε πίσω είναι οι τραυματισμοί και πιστεύουμε ότι σιγά σιγά η ομάδα θα ανεβάσει την αγωνιστική της απόδοση».
Για τους υπόλοιπους τραυματίες: «Ο Έρικ επανήλθε και κτύπησε στο ίδιο σημείο και του προκλήθηκε παρόμοιος τραυματισμός. Θα επαναλάβει κάποιες εξετάσεις για να δούμε τη σοβαρότητα του προβλήματος και το πότε θα επιστρέφει. Την προηγούμενη φορά έμεινε εκτός 5-6 εβδομάδας έκανε επανεξέταση και θα δούμε πότε θα επιστρέψει. Ο Μπασιρού εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».
Για το τι φταίει που υπάρχουν τόσοι μυϊκοί τραυματισμοί: «Τα αγωνιστικά προβλήματα αφορούν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές και δεν θα προσφέρει κάποια θετική λειτουργία η δημόσια συζήτηση τους. Νιώθω την ανάγκη να θυμίσω για το τι γραφόταν πέρσι τέτοια περίοδο και πρόπερσι για τα προβλήματα φυσικής κατάστασης που έχει η Ομόνοια. Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι πως ο τρόπος που δουλεύουμε δεν έχει αλλάξει αυτά τα χρονιά. Άλλαξαν μόνο οι συνθήκες που δουλεύομε. Όλοι γνωρίζουν νομίζω τις ατυχίες που αντιμετωπίσαμε από την αρχή της χρονιάς, με απουσίες λόγω Euro, τραυματισμούς, covid, ακυρώσαμε ακόμη και φιλικό. Από την πλευράς μας υπάρχει η εμπιστοσύνη και πίστη ότι θα επιστρέψουμε. Από εκεί και πέρα με τους τραυματισμούς είναι αλήθεια ότι ταλαιπωρούμαστε από την αρχή της χρονιάς. Είχαμε κάποιους μυϊκούς από ποδοσφαιριστές που φέτος ήρθαν στην ομάδα και οι οποίοι εκ των πραγμάτων κλήθηκαν να αγωνιστούν σε συνεχόμενα παιχνίδια».