Την παρουσία της Ομόνοιας στα δύο τελευταία παιχνίδια ένα σε πρωτάθλημα και ένα ευρωπαϊκό ανέλυσε ο αρχηγός του Ερμή Ανδρέας Παπαθανασίου μιλώντας στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy κληθείς να σχολιάσει την αναμέτρησης των πρασίνων την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.
Συγκεκριμένα μας είπε ο Παπαθανασίου:
«Η Ομόνοια καλείται να αποδείξει ότι ήταν μια κακή παρένθεση τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με Πάφο και Καραμπάχ, ειδικά το ευρωπαϊκό στο οποίο γνώρισε βαριά ήττα. Αυτό που πρέπει να κάνει η Ομόνοια είναι να διαχειριστεί σωστά την κούραση των συνεχόμενων αγώνων και να σας πω γιατί το λέω αυτό. Την είδαμε με την Καραμπάχ να κάνει και πάλι καλό α΄ ημίχρονο και μετά να χάνεται, κάτι πήγε λάθος.
Παρόλα αυτά της δίνω ένα προβάδισμα κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά πολύ μικρό. Αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να χτυπήσουν πολύ καλά στην κόντρα. Έχει έναν ποδοσφαιριστή που είναι από τους καλύτερους του πρωταθλήματος τον Σαρφό. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο, μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στο ένας εναντίον ενός, να τρέξει την ομάδα στην κόντρα και να δώσει την σωστή πάσα εκεί που πρέπει και γενικά είναι σημαντική η δική του παρουσία στην γενικότερη παρουσία του Ολυμπιακού».

Χρίστος Χρίστου