Ο αρχηγός του Ερμή αλλά και ταυτόχρονα γενικός αρχηγός της ομάδας Ανδρέας Παπαθανασίου μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy και αναφέρθηκε και στο σημαντικό σημερινό παιχνίδι του Τσιρείου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ αλλά και για την αναμέτρηση του Μακαρείου ανάμεσα στην ΠΑΕΕΚ και την ΑΕΛ.
«Λόγω φόρμας και ψυχολογίας δίνω προβάδισμα στον Απόλλωνα ο οποίος παίζει και στην δική του έδρα στην οποία φέτος έδειξε ότι δεν έχασε ούτε βαθμό ενώ μετρά και μια πρόκριση στο Κύπελλο. Αν καταφέρει ο Απόλλωνας να πάρει και αυτό το παιχνίδι τότε δείχνει τα δόντια του από πολύ νωρίς για τον φετινό τίτλο. Θα πάει στους 15 βαθμούς, την στιγμή που οι υπόλοιποι χάνουν βαθμούς. Δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα νικήσει καθώς απέναντι του θα βρει μια πολύ καλή ομάδα η οποία με διπλό θα πάει στο -1 από την κορυφή και θα… μπει στα πόδια του Απόλλωνα. Δίνω ένα προβάδισμα στον Απόλλωνα λόγω έδρας και λόγω φόρμας» τόνισε ο Παπαθανασίου ο οποίος για το παιχνίδι στο Μακάρειο ΠΑΕΕΚ-ΑΕΛ δήλωσε:
«Δίνω προβάδισμα στην ΑΕΛ αλλά πρέπει να είναι προσεκτική για να τα καταφέρει. Αν υποτιμήσει θα την πατήσει όπως την πάτησε και ο Εθνικός και ο Άρης από τον ΠΑΕΕΚ, ενώ με το ΑΠΟΕΛ το πάλεψε μέχρι τέλους με δέκα ποδοσφαιριστές από το 5ο λεπτό της αναμέτρησης».