Ο Παναθηναϊκός θέλει να το.. πιάσει από εκεί που το άφησε κόντρα στην Εφές, αφού υποδέχεται τη Βιλερμπάν (21:00) στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague.
Το show του Ντάριλ Μέικον, ο οποίος όπως ειπε και στο Gazzetta ένιωσε φανταστικά μέσα στο ματς, επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να πανηγυρίσει μια εντυπωσιακή νίκη κόντρα στην Εφές και να πάει στο 2-4. Μάλιστα ο εκτελεστής της Εφές ήταν MVP της αγωνιστικής με 34 πόντους με 2/2 δίποντα, 9/12 τρίποντα, 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 25:37 αγωνιστικά λεπτά.
Οι… πράσινοι θέλουν να τελειώσουν αήττητοι την διαβολοβδομάδα και υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την επικίνδυνη Βιλερμπάν (21:00, Νovasports Prime) του Κώστα Αντετοκούνμπο.
Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν θα έχει στη διάθεση της τον Τζεχάιβ Φλόιντ, αφού ο Αμερικανός σέντερ υπέστη διάστρεμμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Εφές και τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι κόντρα στη Βιλερμπάν.
Oι Γάλλοι έρχονται στο ΟΑΚΑ μετά από μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στη Γαλλία, με τον Οκόμπο να πρωταγωνιστεί.
O Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του θα πρέπει να αφήσει πίσω την εμφάνιση κόντρα στην Εφές, αλλά θα πρέπει να μπει στο ματς με την ίδια πείνα και θέληση όπως απέναντι στους Τούρκους.